Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Φορτούνης

Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Φορτούνης

Gazzetta team
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Φορτούνης

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων με τις φετινές του εμφανίσεις, με τη Σεβίλλη να παρακολουθεί τον διεθνή μέσο στην αναμέτρηση του Βελγίου απέναντι στην Άντερλεχτ.

Πλήθος σκάουτερ βρέθηκαν την Πέμπτη (18/2) στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άντερλεχτ και Ολυμπιακό στα πλαίσια της φάσης των “32” του Europa League.

Μεταξύ των ομάδων που βρέθηκαν στο αγώνα συμπεριλαμβάνεται και η Σεβίλλη, η οποία σύμφωνα με τη «Goal» είχε στείλει στο Βέλγιο εκπρόσωπό της, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Κώστα Φορτούνη.

Τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στον αγώνα Θέλτα - Ειμπαρ μόνο από την Vistabet, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ισπανικά ΜΜΕ τονίζουν πως ο διεθνής μέσος των «ερυθρολεύκων» έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ομάδας του Ουνάι Έμερι, ενώ παράλληλα ο εκπρόσωπος των Ανδαλουσιανών φαίνεται πως είχε σημειωμένα στη λίστα του και τα ονόματα των Μασουακού και Μιλιβόγεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα