Μολέδο: «Κανένας στόχος μεγαλύτερος από την επιθυμία να πετύχεις» (pic)

Μολέδο: «Κανένας στόχος μεγαλύτερος από την επιθυμία να πετύχεις» (pic)

Gazzetta team
Μολέδο: «Κανένας στόχος μεγαλύτερος από την επιθυμία να πετύχεις» (pic)

bet365

Το μαχητικό πνεύμα που τον διακρίνει τόνισε μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού , Ροδρίγκο Μολέδο.

Έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των τραυματισμών που αντιμετώπισε, ο Ροδρίγκο Μολέδο είναι χαρούμενος που είναι και πάλι υγιής, απολαμβάνοντας το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του με τον Παναθηναϊκό.

Μέσα από σχετική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε το μαχητικό πνεύμα που τον χαρακτηρίζει.

«Κανένας στόχος δεν είναι μεγαλύτερος, από την επιθυμία σου να τον πετύχεις», ανέφερε το μήνυμα που συνοδευε φωτογραφία του από παιχνίδι των «πρασίνων».

Nenhum obstáculo será tão grande, se sua vontade de vencer for maior…#pao

A photo posted by Rodrigo Moledo (@rodrigomoledo13) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα