Άρθο: «Να παραμείνουμε προσγειωμένοι»

Άρθο: «Να παραμείνουμε προσγειωμένοι»

Gazzetta team
Άρθο: «Να παραμείνουμε προσγειωμένοι»

bet365

Για το κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και για την αναμέτρηση που ακολουθεί απέναντι στον Ηρακλή, μίλησε ο Θέσαρ Άρθο, επισημαίνοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το κλίμα που επικρατεί μετά τη νίκη στο ντέρμπι: «Σίγουρα η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό μας δίνει ψυχολογική ώθηση. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε τα πόδια μας στη γη και να μείνουμε "προσγειωμένοι", αφού το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι κόντρα σε μια δυνατή ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο»


Για την προσωπική του απόδοση: «Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή της περιόδου ήταν λίγο δύσκολη η κατάσταση για μένα στην ΑΕΚ. Εγώ όμως ποτέ δεν σταμάτησα να βοηθάω και να στηρίζω την ομάδα και είναι γεγονός ότι με τη βοήθεια του Θεού στα τελευταία μας βοηθάω ακόμα περισσότερο την ομάδα κι αυτό συνέβη και στο ματς με τον Ολυμπιακό».

Για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή που ακολουθεί: «Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι η δική μας ψυχολογία. Παίζουμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα και πρέπει να αλλάξουμε το "τσιπ" μετά τη νίκη μας στο ντέρμπι. Να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο, τον ίδιο ρυθμό, κόντρα σε μια ομάδα που ναι μεν δεν είναι τόσο δυνατή όσο ο Ολυμπιακός, αλλά απαιτεί τον σεβασμό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα