Σουκουλίνι: «Μου θύμισε Αργεντινή η ατμόσφαιρα του ντέρμπι»

Σουκουλίνι: «Μου θύμισε Αργεντινή η ατμόσφαιρα του ντέρμπι»

Σουκουλίνι: «Μου θύμισε Αργεντινή η ατμόσφαιρα του ντέρμπι»

Για το πρώτο του διάστημα στην ΑΕΚ, τη εμπειρία του από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και την αναμέτρηση απέναντι στον Ηρακλή που ακολουθεί για την Ένωση, μίλησε ο Μπρούνο Σουκουλίνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το πρώ του διάστημα στην ΑΕΚ: «Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος από την πρώτη στιγμή που ήρθα και σίγουρα όταν παίρνω χρόνο συμμετοχής κι αυτός αυξάνεται, τότε αυξάνεται και η αυτοπεποίθησή μου. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει και να βελτιώνεται καθημερινά, έτσι κι εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα να νικάει σε κάθε παιχνίδι».

 

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Σε οποιαδήποτε θέση της μεσαίας γραμμής εγώ μπορώ να αγωνιστώ. Σίγουρα είναι διαφορετικό όταν η ομάδα παίζει με δύο παίκτες στην ευθεία και διαφορετικό όταν παίζει με τρεις παίκτες στο κέντρο. Αυτό που θέλω να κάνω είναι σε κάθε παιχνίδι να ανταποκρίνομαι σε ό,τι μου ζητάει ο προπονητής για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

 

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι πάρα πολύ όμορφο το συναίσθημα που ένιωσα στο ντέρμπι. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και να βλέπεις αυτή την ατμόσφαιρα. Μοιάζει με τα ντέρμπι που γίνονται στην Αργεντινή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα κι εγώ την ομάδα για να φτάσει στη νίκη, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον αγώνα του Σαββάτου και μετά το επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

 

Για τη συνέχεια της ΑΕΚ: «Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον, από το οποίο καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη για τον κόσμο μας και γενικά για την ομάδα, τώρα θέλουμε στον αγώνα του Σαββάτου να συνεχίσουμε νικηφόρα για να πετύχουμε ένα σερί νικών, έτσι ώστε να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά από την κορυφή».

 

Best of internet