Οριστικά εκτός οι Αλεξίεβιτς, Βασιλείου

Νίκος Τσιώκος
Οριστικά εκτός οι Αλεξίεβιτς, Βασιλείου

bet365

Οι Αλεξίεβιτς, Βασιλείου έκαναν θεραπεία στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού και είναι οριστικά εκτός για το ματς με τον Πλατανιά.

Ούτε στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού συμμετείχαν οι Αλεξίεβιτς, Βασιλείου, με τους δύο παίκτες να κάνουν θεραπεία και βγαίνουν οριστικά off για το παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Από τη μεριά του, ο Παπουτσογιαννόπουλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και μαζί με τους τιμωρημένους Μύγα, Ουάρντα οι απουσίες φτάνουν τις πέντε στον αριθμό ενόψει του αγώνα της Κυριακής (21/2).

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε πιεστικά παιχνίδια με μπάλα, ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα φάσεων. Έτσι, η προετοιμασία των Αγρινιωτών θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στο Emileon το πρωί του Σαββάτου (20/2) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Γιάννη Ματζουράκη.

Στην έδρα του Πλατανιά δοκιμάζεται την Κυριακή ο Παναιτωλικός, Στο 5.00 προσφέρει η Vistabet το διπλό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα