Μπελγκαζουανί αντί Ντομοβτσίσκι στον Λεβαδειακό

Δημήτρης Τομαράς
Μπελγκαζουανί αντί Ντομοβτσίσκι στον Λεβαδειακό

bet365

Ο Ντομοβτσίσκι ένιωσε ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση του Λεβαδειακού και έμεινε εκτός αποστολής, με τον Μπελγκαζουανί να παίρνει τη θέση του στην 11άδα.

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Λεβαδειακό, καθώς δεν είναι λίγες οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Άκης Μάντζιος. Μετά τους Ουόν, Μιλιάζες, Μπεν, Στάθη ο τεχνικός των Βοιωτών δεν υπολογίζει ούτε στον Βαλερί Ντομοβτσίσκι.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός δέχτηκε ένα χτύπημα στο πόδι στο εξ' αναβολής παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ήταν στη διάθεση του προπονητή του, όμως στη σημερινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός. Έτσι, τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Μπελγκαζουανί.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βερέμκο, δεξιά στην άμυνα ο Μουλόπουλος, αριστερά ο Τσουρίκοφ και οι Γιάχιτς, Μεντί στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Μαχαμάτ, Μαχαίρας, με τον τελευταίο να επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του, και μπροστά τους οι Μπελγκαζουανί (δεξιά), Ατζαγκούν (επιτελικός), Μερεμπασβίλι (αριστερά).

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος. Επίσης, ο τεχνικός του συλλόγου της Λιβαδειάς δεν υπολογίζει ούτε στον Θοδωρή Τριποτσέρη, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς της Τετάρτης (17/2) και είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Τσιντώτας, Βερέμκο, Μανωλάς, Γιάχιτς, Τόπι, Τσουρίκοφ, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Ατζαγκούν, Καψάσκης, Χατζηλάμπρος, Παππάς, Μπελγκαζουανί, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα