Μπολόνια - Γιουβέντους 0-0

Gazzetta team
Μπολόνια - Γιουβέντους 0-0

bet365

Επειτα από 15 διαδοχικές νίκες, η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Μπολόνια, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 κι έδωσε ασίστ... κορυφής στη Νάπολι!

Τι και αν η Γιουβέντους κράτησε κι απόψε την εστία της ανέπαφη (έφτασε τα 836 λεπτά), επιθετικά ήταν... λίγη, δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μπολόνια στο Νταλ' Αρα μένοντας στο μηδέν! Η «Μεγάλη Κυρία», έπειτα από 15 διαδοχικές νίκες είδε το σερί της να σπάει, να βρίσκεται στο +2 από τη Νάπολι, αλλά να κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά, μιας και οι Ναπολιτάνοι φιλοξενούν τη Δευτέρα τη Μίλαν! Πλέον, η Γιουβέντους στρέφει το βλέμμα της στη ματσάρα της Τρίτης με τη Μπάγερν στο Τορίνο.

Το γκολ του Ζάζα στο 88' έδωσε ένα μεγάλο τρίποντο στη Γιουβέντους στο ντέρμπι τίτλου με τη Νάπολι, ωστόσο απόψε ο 24χρονος φορ δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Ο Αλέγκρι του έδωσε φανέλα βασικού, όμως η άμυνα της Μπολόνια δεν τον αισθάνθηκε καθόλου. Βέβαια, η «Μεγάλη Κυρία» παρουσιάστηκε στο ματς με αρκετές απουσίες, αφού εκτός έμειναν οι Κιελίνι, Κεντίρα, Μάντζουκιτς, Σάντρο, ενώ ο Μπονούτσι έπαιξε παρά το πρόβλημα στο γόνατο. Αντίθετα, ο Περέιρα έπαιξε βασικός για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο!Ματς με ελάχιστες φάσεις, την Γιουβέντους να πιέζει, αλλά τη Μπολόνια να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι ανασταλτικά. Σε δυο περιπτώσεις στο α' μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά τόσο ο Εβρά όσο και ο Τζάτζα δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, ο Αλέγκρι πέρασε τον Κουαδράδο, παρουσίασε την Γιουβέντους με ένα σύστημα πιο κοντά στο 4-4-2, αλλά και πάλι βελτίωση της εικόνας δεν είδε...Ο Πογκμπά ήταν ο κινητήριος μοχλός, αλλά δεν είχε ουσία! Ενα καλό σουτ και μια κεφαλιά δεν έφεραν το πολυπόθητο γκολ! Ο Ντιμπάλα πέρασε στη θέση του Τζάτζα στο 68', όμως δεν βρήκε ποτέ τα πατήματά του. Το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο ζωντάνεψε, στο 84' το καλό σουτ του Γάλλου πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα η Μπολόνια απάντησε με τον Τζιακερίνι, όμως το σουτ δεν ήταν το ιδανικό. Στο 86' ο Πογκμπά θα μπορούσε να δώσει ένα μεγάλο τρίποντο, αλλά ο Μιράντε έσωσε την εστία του!

 

SERIE A Τελευταία Νέα