Καλογέρης: «Θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο»

Καλογέρης: «Θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο»

Gazzetta team
Καλογέρης: «Θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο»

bet365

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο "μαρτύριο" της Γ' εθνικής το κλίμα στα αποδυτήρια του Άρη, αλλά και την επιθυμία του να σκοράρει σ' ένα γεμάτο Χαριλάου

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στη σημερινή media day του ποδοσφαιρικού τμήματος λέγοντας αρχικά τα εξής: «Πρωταρχικός μας στόχος είναι μέχρι τον αγώνα με τον Νέστο να κάνουμε το απόλυτο κι εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ωστόσο, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που ακολουθεί μεθαύριο», τόνισε αρχικά για να συνεχίσει:

Για το γεγονός ότι ο Άρης «καθαρίζει» πιο εύκολα τις νίκες: «Αν η ομάδα καταφέρνει και βάζει ένα γρήγορο γκολ, όλα είναι πιο εύκολα. Όσο περνάει ο καιρός, δενόμαστε περισσότερο και σίγουρα θα ακολουθήσουν καλύτερες εμφανίσεις».

Για το αν έχουν βάλει στόχο να τελειώνουν στα επόμενα 3-4 παιχνίδια με την υπόθεση άνοδος: «Όσο πιο γρήγορα τελειώσει αυτό το μαρτύριο, τόσο καλύτερα θα είναι για μας και για τον κόσμο να ηρεμήσουμε με αυτό το θέμα».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια και τις συζητήσεις μεταξύ των παικτών για την επόμενη χρονιά: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την επόμενη σεζόν γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Το μόνο που έχουμε σαν στόχο είναι η νίκη σε κάθε αγώνα. Όσον αφορά το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ καλό κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα κερδίζει. Όταν κερδίζεις, όλα είναι καλά».

Για το γκολ που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική και το πως αισθάνθηκε: «Σίγουρα χάρηκα αλλά σε αυτή την κατηγορία δεν είναι τόσο σημαντικό και δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα. Σε ένα γεμάτο "Κλεάνθης Βικελίδης" θα ήταν καλύτερα και αυτό αποτελεί και ένα όνειρο για μένα».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα