Αχαρναϊκός: «Αλλοίωση αποτελέσματος από την διαιτησία»

Gazzetta team
Αχαρναϊκός: «Αλλοίωση αποτελέσματος από την διαιτησία»

bet365

Έντονα παράπονα από την διαιτησία έχουν στον Αχαρναϊκό, με την διοίκηση να εκδίδει και ανακοίνωση, μιλώντας για αλλοίωση αποτελέσματος...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός καταγγέλλει την διαιτησία στον αγώνα Αχαρναικος - Απόλλων. Σήμερα όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου έγιναν μάρτυρες ξεκάθαρης αλλοίωσης αποτελέσματος. Η διαιτησία που ρόλος της είναι η αντικειμενική κρίση ενός αγώνα ακύρωσε ένα καθαρό πέναλτι στο 12' υπέρ της ομάδας μας συμβάλλοντας στην αλλοίωση ενός αποτελέσματος που αδικεί κατάφορα τον Αχαρναϊκό. Έναν Αχαρναϊκό που είχε κατοχή της μπάλας σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία 70-30.

μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, και 6-3 τελικές (!). Έναν Αχαρναϊκό που πάλευε όχι μόνο με τους 11 παίκτες του Απόλλωνα όπως είδε όλη η Ελλάδα, μέσα από το ΟΤΕ TV αλλά και με την διαιτησία!

Για άλλη μια φορά θα πούμε πως έτσι "κύριοι" μόνο καλό δεν κάνετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αχαρναικος είτε το θέλετε είτε όχι θα παραμείνει στα σαλόνια της Football League γιατί το οφείλει στους φιλάθλους του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα