Φάμπρι: «Δεν μπόρεσα να περάσω την φιλοσοφία μου στον Παναθηναϊκό»

Φάμπρι: «Δεν μπόρεσα να περάσω την φιλοσοφία μου στον Παναθηναϊκό»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Φάμπρι: «Δεν μπόρεσα να περάσω την φιλοσοφία μου στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Φάμπρι Γκονζάλεθ κατά την παρουσίαση του στην Πονφεραντίνα θυμήθηκε το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό!

Ο 60χρονος τεχνικός έπειτα από τρία χρόνια απουσίας από τους πάγκους επανήλθε στην ενεργό δράση αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Πονφεραντίνα.

Ο Φάμπρι, ο οποίος έχει αλλάξει σχεδόν 30 ομάδες στην προπονητική του καριέρα, αναφέρθηκε και στη θητεία του στους «πράσινους» κατά την παρουσίαση του από τον ισπανικό σύλλογο.

Ο έμπειρος προπονητής παραδέχθηκε πως δεν μπόρεσε να επιβάλλει την προπονητική του φιλοσοφία στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από το «τριφύλλι».

«Ήταν ένα λάθος. Δεν μπόρεσα να επιβάλλω την φιλοσοφία μου στην Ελλάδα. Όταν φεύγεις από μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός πιστεύεις πως μπορείς να βρίσκεσαι στην κορυφή επαγγελματικά.

Απορρίπτεις προτάσεις επειδή θέλεις περισσότερα μέχρι που καταλαβαίνεις πως κάτι δεν έχεις κάνει σωστά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα