ΠΑΟΚ: Η τακτική και οι σκέψεις του Τούντορ ενόψει ΠΑΟ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η τακτική και οι σκέψεις του Τούντορ ενόψει ΠΑΟ

bet365

Χωρίς την «γραμμή κρούσης» (Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδη, Ροντρίγκες, Ζάιρο) του κατεβαίνει στην Αθήνα, για ένα ακόμη ντέρμπι, ο «Δικέφαλος», με τον Τούντορ να ψάχνει λύσεις…

Ο 37χρονος προπονητής, εδώ και καιρό, ζει συντροφιά με τα προβλήματα, τις απουσίες και είναι αναγκασμένος να ψάξει για τις καλύτερες επιλογές. Βασικά, ο Τούντορ, ψάχνει μια μεγάλη νίκη, την οποία έχει αγνοεί από το «διπλό» στη Βεστφαλία, τον περασμένο Δεκέμβριο, κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η επιστροφή του ξεκούραστου Ρόμπερτ Μακ προσφέρει μια λύση για την επίθεση, ενώ κι ο Γιάννης Μυστακίδης «πατάει» καλύτερα και ίσως να είναι στο αρχικό σχήμα με το οποίο θα κατέβει ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Κροάτης τεχνικός του Δικεφάλου δοκίμασε αρκετά από τα πράγματα που έχει στο μυαλό του κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, «ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο που θέλει ν’ αγωνιστούν στην αναμέτρηση της Κυριακής και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και τους διαφορετικούς τρόπους ανάπτυξης», όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η επιστροφή στο 3-5-2 είναι μια από τις σκέψεις του Τούντορ για το ντέρμπι της Λεωφόρου. Οι τρεις της άμυνας θα είναι οι Χατζηισαϊας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, μπροστά τους θα παίξουν οι Τσίμιροτ και Χαρίσης, οι Κίτσιου και Λέοβατς στα άκρα, με δεκάρι τον Πέλκα και Μακ - Μυστακίδη να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Οι Γιάννης Μυστακίδης , Μάριν Λέοβατς συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ κομμάτι της προπόνησης χωρίς υψηλή ένταση ακολούθησε και ο Νίκος Κοροβέσης .

Οι Στέφανος Αθανασιάδης , Ζάιρο , Γκάρι Ροντρίγκες έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Το Σάββατο (20.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα