Στην ΑΕΚ ρίχνει τις ευθύνες το Υπουργείο για την «Αγιά Σοφιά»

Στην ΑΕΚ ρίχνει τις ευθύνες το Υπουργείο για την «Αγιά Σοφιά»

Gazzetta team
Στην ΑΕΚ ρίχνει τις ευθύνες το Υπουργείο για την «Αγιά Σοφιά»

bet365

Την ΑΕΚ κατηγορεί το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την καθυστέρηση στην έκδοση της οικοδομικής άδειας για την «Αγια Σοφιά», τονίζοντας ότι περιμένει την απάντηση στα θέματα που έχουν τεθεί!

Είναι εμφανές ότι ανοίγει νέο μέτωπο της ΑΕΚ με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Με ανακοίνωση του το Υπουργείο ρίχνει τις ευθύνες στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» επειδή ακόμα δεν έχει απαντήσει στα θέματα που θίχτηκαν με τις γνωμοδοτήσεις και τις απόψεις οι οποίες κατατέθηκαν στο πλαίσιο της διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ).

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι φαίνεται να παίρνει τη θέση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, που έχει διαφωνήσει σε αρκετά ζητήματα της της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεvn. Στην πράξη πάντως, αυτό που μένει, ότι καθυστερεί περαιτέρω η έναρξη των εργασιών για την Αγιά Σοφιά!

Η ανακοίνωση του Υπουργείου:

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στην πρόοδο που έχει σημειώσει η υπόθεση του έργου «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής», το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επισημαίνει τα εξής:

Η γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, εκδόθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2016 και εστάλη στη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του υπουργείου για την αξιολόγησή της.

Η Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙΠΑ) του ΥΠΕΝ αναμένει, από τον Νοέμβριο του 2015, τις απόψεις της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» επί των θεμάτων που θίχτηκαν με τις γνωμοδοτήσεις και τις απόψεις οι οποίες κατατέθηκαν στο πλαίσιο της διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ). Το σχετικό έγγραφο με το αίτημα προς την εταιρεία για συμπληρωματικά και διευκρινιστικά στοιχεία επί της ΜΠΕ, έχει ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2015 και ΑΠ: οικ. 153806.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα