Πογιέτ: «Να επιστρέψω στην Αγγλία» (vid)

Πογιέτ: «Να επιστρέψω στην Αγγλία» (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Πογιέτ: «Να επιστρέψω στην Αγγλία» (vid)

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μιλώντας στο Sky Sports εξέφρασε την επιθυμία να προπονήσει ξανά στην Αγγλία, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να αναλάβει την ΑΕΚ τονίζοντας ότι δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι με την Ενωση.

«Έχω αφοσιωθεί σε μια ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία να κατακτήσω πράγματα, αλλά έχω μικρή χρονική δέσμευση. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο», ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Το μέλλον είναι ανοιχτό, κανείς δεν ξέρει πού θα είμαι του χρόνου. Κάνω κάποια πράγματα με το σκεπτικό πως ίσως είμαι εδώ ξανά, αλλά την ίδια στιγμή σκοπός μου είναι να επιστρέψω στην Premier League. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή του να δουλέψει στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν συνειδητή. «Ήθελα να βγω από την Αγγλία. Για πολλά χρόνια ήμουν συγκεντρωμένος σε όσα γίνονταν εκεί και ήθελα να ανοίξω τους ορίζοντές μου για να δω αν κάποια πράγματα για τα οποία είμαστε πεπεισμένοι στην Αγγλία μπορούν να λειτουργήσουν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και σε μια άλλη νοοτροπία, πιο ευρωπαϊκή. Μέχρι τώρα μπορώ να πω πως λειτουργούν».

Για την παρουσία του στην Σάντερλαντ, είπε: «Είμαι ρεαλιστής και ξέρω το ρίσκο που υπάρχει για τους προπονητές και πώς λειτουργούν τα πράγματα. Το μόνο πράγμα από το οποίο απογοητεύτηκα από τον εαυτό μου, ήταν πως τη δεύτερη χρονιά δεν κατάφερα να κάνω την ομάδα να παίζει όπως ήθελα».

Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις οπαδών της ΑΕΚ οι οποίοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Πογιέτ. Δείτε εδώ τον Γκουστάβο Πογιέτ στο Sky Sports.

Δείτε εδώ τα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα