Παναθηναϊκός: Γερμανοί «τσεκάρουν» Τελάντερ

Παναθηναϊκός: Γερμανοί «τσεκάρουν» Τελάντερ

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Γερμανοί «τσεκάρουν» Τελάντερ

bet365

Δείχνει πολύ καλά στοιχεία και τα πρώτα «φλερτ» γεννήθηκαν, παίζει και η κλήση του στην Εθνική Δανίας αν συνεχίσει έτσι.

Είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του Παναθηναϊκού και οι εμφανίσεις του μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει. Όπως φαίνεται, ο ταλαντούχος αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει τραβήξει αρκετά... μάτια πάνω του, με Γερμανικές ομάδες να τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Παίξε Μπολόνια - Γιουβέντους στην Sportingbet και εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα!

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα; «Sport Day», υπάρχει ομάδα έτοιμη να στείλει σκάουτερ στην Αθήνα για λογαριασμό του, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα του Δανού στόπερ, δείχνοντας πως είναι «ζεστό» το ενδιαφέρον. Οι μετοχές του στο τριφύλλι έχουν ανέβει γενικά, πάντως, αφού στην πατρίδα του θεωρούν πολύ πιθανή - με την εξέλιξη που έχει - μία κλήση του στην Εθνική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα