ΑΕΚ: «Σύννεφα» για Μιλοβάνοβιτς

ΑΕΚ: «Σύννεφα» για Μιλοβάνοβιτς

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Σύννεφα» για Μιλοβάνοβιτς

bet365

Όλα τα σενάρια ανοιχτά για το μέλλον του Σέρβου στην Ένωση.

Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως είναι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να είναι για πρώτη φορά από την έλευσή του «αδύναμος κρίκος». Κι αυτό, διότι μέχρι και πριν από την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, πιστωνόταν τις μεταγραφές των Σιμόες, Γιόχανσον, Ντίντακ, με αποτέλεσμα να μένουν στην άκρη περιπτώσεις σαν αυτές του Κρισάντους, του Άρθο και του Μπαρόχα, που, λίγο ή πολύ, δε προσέφεραν τα αναμενόμενα.

Παίξε Μπολόνια - Γιουβέντους στην Sportingbet και εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα!

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η εφημερίδα «SportDay», μετά την απόρριψη από τον Πογιέτ όλων των προτάσεών του και τις αποτυχημένες προσπάθειες παραχώρησης των Κρισάντους και Άρθο, το γυαλί έχει... ραγίσει. Μαζί με αυτά, βγήκαν και άλλα θέματα στην επιφάνεια, όπως οι δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει, ότι «η ΑΕΚ νίκησε τον Ολυμπιακό, που ο Ιντέγε κοστίζει όσο όλη μας η ομάδα», κάτι που, όπως είναι φυσικό, δεν άρεσε καθόλου στην διοίκηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα