Το κλίμα στους ερυθρόλευκους μετά το 1-0

Δημήτρης Τομαράς
Το κλίμα στους ερυθρόλευκους μετά το 1-0

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα είχε ξανά τα παράπονά του από την μεσοεπιθετική του γραμμή και κυρίως τον Ιντέγιε. Το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά το 1-0 του Βελγίου.

Τα ερυθρόλευκα... παράπονα είχαν να κάνουν με διάφορες παράμετρους. Φυσικά με την διαιτησία και με ποια λογική ο Μπέμπεκ δεν έδωσε το εμφανές πέναλτι για το χέρι του Οκάκα. Σε ένα κομβικό σημείο του α' μέρους μάλιστα.

Επίσης την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου με τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας να στέκονται σε αυτό και στο ότι τους δυσκόλεψε. Ωστόσο πέραν των όποιων διαμαρτυριών υπήρχε και η εικόνα της ομάδας, που προβλημάτισε.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν ήταν ικανοποιημένος από την μεσοεπιθετική εικόνα του Ολυμπιακού και την μη αντίδραση μετά το 1-0. Και βέβαια ιδίως από τον Ιντέγιε που για ακόμα ένα παιχνίδι δεν ήταν ο γνωστός καλός εαυτός του. Το ντεφορμάρισμα του Νιγηριανού μπορεί να τον θέσει ακόμα και εκτός ενδεκάδας πλέον.

Ο Ρομπέρτο από την άλλη τα είχε με τον εαυτό του για το λάθος του. Ο Ισπανός κίπερ ήταν πολύ στεναχωρημένος. Γενικά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπήρχε... κακοκεφιά για ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Κυρίως γιατί οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμα και νικητές από την έδρα της Άντερλεχτ. Ωστόσο αυτό που μετράει είναι πως ήρθε η ήττα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα