Μίντιλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

Μίντιλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

Gazzetta team
Μίντιλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

bet365

Ενα ακόμα φετινό ευρωπαϊκό στραπάτσο για τη Γιουνάιτεντ, γνώρισε εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Μίντιλαντ, με τον Ρομέρο να την κρατά στο... κόλπο της πρόκρισης!

Γιουνάιτεντ και Σίτι έχουν γίνει η... χαρά των Δανών, αφού οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες τους νίκες ήρθαν απέναντι στις ομάδες του Μάντσεστερ! Η Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές, μιας και ο Λουίς Φαν Χάαλ θεώρησε πως το έργο της ομάδας θα είναι εύκολο. Αποτέλεσμα; Η Μίντιλαντ πέτυχε ιστορική νίκη 2-1 και έβαλε... ζόρια για τον επαναληπτικό! Ο Ολλανδός τεχνικός είχε τονίσει πως από το Europa μπορεί να βρεθεί ο δρόμος για το Champions League, όμως ακόμα μια φορά η εικόνα της Μάντσεστερ ήταν καταθλιπτική! Η απουσία του Ρούνεϊ επηρέασε την επίθεση, μιας και οι επισκέψεις στην εστία των Δανών ήταν ελάχιστες. Εξαιρετικός ο Ρομέρο που κράτησε την ομάδα του στο... κόλπο της πρόκρισης! Παράλληλα, η Mάντσεστερ έχει δεχθεί δυο ή περισσότερα γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς.

Η πρώτη μεγάλη φάση ήταν για τη Μίντιλαντ, όταν στην κεφαλιά του Χάνσεν από κοντά ο Αργεντίνος γκολκίπερ αντέδρασε εντυπωσιακά. Στο 20' ήρθε η απάντηση της Γιουνάιτεντ, αλλά ο Σμόλινγκ δεν μπόρεσε να σκοράρει! Εξαιρετικός ο Ρομέρο και στο 36' όταν νίκησε τον Κάντλετς. Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν την απειρία τους στο 37', όταν ο Μαρσιάλ εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα. Λάθη όμως έκανε και η ομάδα του Φαν Χάαλ, ο Κάρικ... χάρισε στον Σίστο, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-1 στο 44'!

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα, αλλά το σουτ του Λίνγκαρντ βρήκε το δοκάρι! Η Μίντιλαντ ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, αλλά ο Ρομέρο κράτησε την ομάδα του όρθια σε προσπάθειες του Σίστο. Στο 77' πάντως δεν τα κατάφερε, με τον Πολ Ονουάτσου να εκμεταλλεύεται την αδυναμία του Μάτα και να διαμορφώνει το 2-1!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα