Στην Τρίπολη για τελευταία προπόνηση οι Γιαννιώτες

Gazzetta team
Στην Τρίπολη για τελευταία προπόνηση οι Γιαννιώτες

bet365

Στην Τρίπολη θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα οι Γιαννιώτες, με την αποστολή του ΠΑΣ να αναχωρεί για την Αρκαδία νωρίς την Παρασκευή.

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι Γιαννιώτες θα ταξιδέψουν αύριο πρωί πρωί με πούλμαν για την Αρκαδία, όπου και θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το σημαντικό αυτό ματς.

Όσον αφορά την σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ταχύτητας, τελειώματα φάσεων καθώς επίσης και τακτικό δίτερμα, με τον Γιάννη Πετράκη όπως αναφέραμε και πριν να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα