Ο Μπλάτερ τα... χώνει στην Αμερική!

Gazzetta team
Ο Μπλάτερ τα... χώνει στην Αμερική!

bet365

Ο Σεπ Μπλάτερ πέρασε στην αντεπίθεση, τα χώνει στην Αμερική και τονίζει πως αν έπαιρνε το Μουντιάλ του 2022 τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί! Απίστευτες ατάκες για Σαρκοζί.

Ο... πρώην ισχυρός άνδρας του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Σεπ Μπλάτερ σε μια μεγάλη συνέντευξη στο «RMC» πέρασε στην αντεπίθεση και «κάρφωσε» τους Αμερικάνους για όλα όσα δραματικά έχουν συμβεί τους τελευταίες μήνες! «Οι Αμερικάνοι αποφάσισαν να πάρουν τον έλεγχο της FIFA. Υπήρχε εκείνη η περίφημη συνέντευξη Τύπου, όπου είπαν πως η FIFA είναι μια οργάνωση... μαφίας που έπρεπε να καταστραφεί».

«Είμαι ο πρώτος ο οποίος θα ήμουν απογοητευμένος με αυτή την υπόθεση διαφθοράς. Εχει ειπωθεί πως ο Μπλάτερ είναι πίσω από αυτά, για πολλούς είναι κάτι πολύ εύκολο να γίνει.. Η Δικαιοσύνη της Αμερικής θέλησε να πάρει τα ηνία της FIFA και να βάλει στη φυλακή τα μέλη της. Ηταν άτομα τα οποία προέρχονται από την Αμερική τη Βόρεια και τη Νότια και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως η FIFA δεν έχει αρμοδιότητα και κανέναν έλεγχο για το τι συμβαίνει σε αυτές τις Ομοσπονδίες. Είμαι λυπημένος που αναγκάστηκα να αφήσω την προεδρία της FIFA θα πρέπει να δείτε τι έχω κάνει συνολικά για το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα καλό θα υπάρξουν και κακές στιγμές» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπλάτερ.

«Είμαι 100% σίγουρος πως αν το Μουντιάλ του 2022 πήγαινε στις ΗΠΑ, τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί...» και πρόσθεσε για το Μουντιάλ του 2018 «Υπήρχε μια σιωπηρή συμφωνία. Το 2018 το Μουντιάλ να πάει στην Ευρώπη. Εχουμε παίξει στην Γαλλία,αλλά ποτέ στην Ανατολή! Η Ρωσία ήταν ένας έγκυρος υποψήφιος. Και για το 2022 ήμασταν προς τη Βόρεια Αμερική, η μοναδική που είχε τη δυνατότητα, αλλά πέσαμε έξω. Στα Μουντιάλ υπάρχει εμπλοκή πολιτικών κι αυτή η γαλλική πολιτική παρέμβαση έκανε αυτή την αλλαγή της σιωπηρής συμφωνίας. Αν είχαμε επιλεξει τις ΗΠΑ, δεν θα είχαμε αυτά τα προβλήματα. Ολα κατέρρευσαν λόγω της πολιτικής παρέμβασης του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί στον Μισέλ Πλατινί. Δεν θέλω να μιλήσω για προδοσία. Οταν ο αρχηγός του κράτους σας το λέει αυτό... του Πλατινί άλλαξε το μυαλό» αποκάλυψε ο πρώην πρόεδρος της FIFA.

Οσον αφορά τον Μισέλ Πλατινί, ο Μπλάτερ είπε: «Φυσικά και είναι αθώος ο Πλατινί όπως και γω. Δεν είναι μια ηθική υπόθεση, αλλά ένα λογιστικό θέμα». Ο Μπλάτερ ήταν κατηγορηματικός και για το Μουντιάλ του 2022 «Το Μουντιάλ πρέπει να γίνει στο Κατάρ. Εχει επιβεβαιωθεί δυο φορές από την Εκτελεστική Επιτροή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα