Χωρίς άγχος αλλά και με θέληση για νίκη ο Πλατανιάς

Δημήτρης Τομαράς
Χωρίς άγχος αλλά και με θέληση για νίκη ο Πλατανιάς

bet365

Ολοένα και ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην ομάδα του Πλατανιά για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή 21/02 (17.15) στα Περιβόλια. Χωρίς άγχος και πίεση αλλά με θέληση για νίκη οι Χανιώτες.
Ο Πλατανιάς που προέρχεται από τις δύο σερί νίκες με Αστέρα Τρίπολης (εντός) και Πανθρακικό (εκτός), θέλει να παραμείνει στην τροχιά των επιτυχιών και των καλών εμφανίσεων και να... σκαρφαλώσει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Αλλωστε όπως έχει επισημάνει ο Γιώργος Παράσχος, ο πρώτος στόχος που ήταν η παραμονή επετεύχθη, κάτι που βοηθά την ομάδα να παίξει στην συνέχεια χωρίς άγχος αλλά όχι χωρίς φιλοδοξίες και διάθεση για νίκη. Στην προπόνηση πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα, όπου ο τεχνικός της ομάδας θέλει να βλέπει από τους παίκτες του να βγάζουν ένταση ανάλογη με αυτή των επίσημων αγώνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα