Αγόρασε Διαμαντάκο η Καρλσρούη (pic)

Αγόρασε Διαμαντάκο η Καρλσρούη (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Αγόρασε Διαμαντάκο η Καρλσρούη (pic)

bet365

Στην αγορά του Δημήτρη Διαμαντάκου προχώρησε η γερμανική ομάδα, κάτι που αναμενόταν. Περίπου 1,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Ολυμπιακού.

Όπως σας είχαμε γράψει εδώ και καιρό αλλά και σχετικά πρόσφατα η Καρλσρούη θα προχωρούσε άμεσα στην αγορά του Διαμαντάκου. Έτσι και έγινε.

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε η αγορά του παίκτη έναντι του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Δημήτρης Διαμαντάκος υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2019. Ο νεαρός παίκτης είχε 11 συμμετοχές και 4 γκολ.

"Για εμάς ήταν ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στον εν γένει σχεδιασμό μας. Ο Δημήτρης έχει δείξει την αξία του και το ταλέντο του στο γήπεδο. Έχει προοπτικές και είναι ένα μεγάλο στοίχημα και μία πολύ σημαντική επένδυση για εμάς", τόνισε ο αθλητικός διευθυντής των Γερμανών, Γιένς Τοντ.

"Είναι όλα εξαιρετικά για μένα εδώ. Υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές. Η ομάδα με έχει στηρίξει απόλυτα. Ειδικά στις πρώτες δύσκολες εβδομάδες. Είναι κάτι που δεν ξεχνάς. Θέλω να πετύχω πολλά. Θα κάνω τα πάντα ώστε να διασφαλίσω πως θα έχουμε πολύ καλή πορεία στην συνέχεια", σχολίασε ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα