Κοτταράς στο gazzetta.gr: «Κανένα επεισόδιο με Τεννέ»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κοτταράς στο gazzetta.gr: «Κανένα επεισόδιο με Τεννέ»

bet365

Ο Δημήτρης Κοτταράς διαψεύδει μέσω του gazzetta.gr ότι υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του ίδιου και του Μπάμπη Τεννέ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του έμπειρου τεχνικού.

Μετά τη νίκη επί των Χανίων και λίγες ώρες πριν τη σημαντική αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι ακούστηκε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια του Απόλλωνα μόνο ήρεμο δεν είναι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια κόντρα μεταξύ του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Δημήτρη Κοτταρά και του προπονητή της ομάδας Μπάμπη Τεννέ, ήρθε να ταράξει εκ νέου την ηρεμία στην ομάδα.

Ωστόσο, με δήλωσή του στο gazzetta.gr, ο Δημήτρης Κοτταράς διαψεύδει την υπόσταση αυτού του γεγονότος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν υπήρξε κάτι τέτοιο με τον κύριο Τεννέ. Η ομάδα έχει αύριο ένα πολύ σημαντικό ματς στο Μενίδι και όλοι μας έχουμε το μυαλό μας μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι».

Είναι αλήθεια ότι έχετε παραιτηθεί;

«Όσο και κάποιοι να μην το θέλουν, είμαι ακόμη στην ομάδα. Κάναμε κάποιες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ώστε ο Απόλλων να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικός για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και να πετύχουμε το στόχο της ανόδου. Αυτό που μας νοιάζει τη δεδομένη στιγμή είναι μόνο η νίκη στο Μενίδι. Το αν θα φύγω από την ομάδα ή όχι είναι κάτι που αφορά εμένα και τον κύριο Μονεμβασιώτη και ό,τι είναι θα το μάθετε από μένα».

Μάλιστα, οι δηλώσεις του κυρίου Κοτταρά επιβεβαιώνονται στο gazzetta.gr και από το περιβάλλον του Μπάμπη Τεννέ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα