ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ στην προπόνηση, παρουσίαση Πουρλιοτόπουλου

ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ στην προπόνηση, παρουσίαση Πουρλιοτόπουλου

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ στην προπόνηση, παρουσίαση Πουρλιοτόπουλου

bet365

Υπό το βλέμμα του Λούμπος Μίχελ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Νωρίτερα παρουσίασε τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο στους ποδοσφαιριστές

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακολούθησε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης, ενώ πριν από την έναρξη της παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, ο οποίος από την Τετάρτη ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα γενικού αρχηγού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, «η προπόνηση αφιερώθηκε κυρίως στην τακτική και ειδικότερα στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας».

Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δελτίο Τύπου της σημερινής προπόνησης, «το ιατρικό δελτίο παρέμεινε αμετάβλητο», ωστόσο όπως επισημαίνεται, «Μυστακίδης και Λέοβατς που προέρχονται από τραυματισμούς, προτιμήθηκε να μην ακολουθήσουν το έντονο σημερινό πρόγραμμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα