O Oκάκα στο gazzetta.gr για Ολυμπιακό και Αντερλεχτ

O Oκάκα στο gazzetta.gr για Ολυμπιακό και Αντερλεχτ

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
O Oκάκα στο gazzetta.gr για Ολυμπιακό και Αντερλεχτ

bet365

Ο Οκάκα δεν ζητά εκδίκηση, αλλά την... ευκαιρία να νικήσει τον Ρομπέρτο! Ο φορ της Αντερλεχτ μιλά στο gazzetta.gr και στέλνει το δικό του μήνυμα πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις Βρυξέλλες έπειτα από 2.5 χρόνια. Αυτή τη φορά το ραντεβού δεν είναι με τα’ αστέρια, είναι όμως ματς που ανοίγει τον δρόμο για μια καλή πορεία στο Europa League. Απέναντί του, μια διαφορετική Αντερλεχτ, όμως και οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν χωρίς τον έναν από τους δυο παίκτες που είχε… σοκάρει το «Βάντεν Στοκ»… Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν ξανά και θέλουν να ζήσουν ξανά υπέροχες αναμνήσεις! Οι Βέλγοι όμως απειλούν, ο Χάσι ζήτησε… εκδίκηση και ο Οκάκα, ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στέλνει μέσα από το Gazzetta.gr το δικό του μήνυμα! «Προπονήθηκε όλη την εβδομάδα και είναι πανέτοιμος» είπε ο κόουτς της Αντερλεχτ που τον βάζει στα βασικά του πλάνα!


Ποιες είναι οι διαφορές των φετινών με τις προηγούμενες αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ;
Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν σε αυτά τα ματς. Δεν έπαιζα τότε. Όμως έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου, που τα θυμούνται πολύ καλά. Μου είχαν μεταφέρει για την αξία, την ποιότητα και την δυναμική του Ολυμπιακού. Το πόσο δυνατή ομάδα είναι. Επίσης φέτος έχασαν μόλις ένα ματς στην Ελλάδα και πήγαν πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλη νίκη στο Λονδίνο και μέχρι την τελευταία αγωνιστική στο κόλπο της πρόκρισης.

Τα λεφτά σου πίσω από την Vistabet, αν ο Ντουρμάζ πετύχει το 1ο γκολ στον αγώνα Αντερλεχτ – Ολυμπιακός.

- Ποιος είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού που σε…ανησυχεί περισσότερο;
Δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα. Ποτέ μου δεν φοβόμουν. Τους σέβομαι όλους. Είναι μία εξαιρετική ομάδα. Μία καταπληκτική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, αλλά στο γήπεδο κερδίζει αυτός που έχει ουσία. Αυτό θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε και μεις.

- Ποιο είναι το φαβορί;
Νομίζω πως φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Έκαναν ένα φοβερό Τσάμπιονς Λιγκ και μία τρομερή παρουσία στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και έχει το πάνω χέρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εμείς δεν θα παλέψουμε σκληρά σε αυτά τα ματς. Είμαστε έτοιμοι, κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο 2016 και αισιοδοξούμε.

- Βλέπετε τις αναμετρήσεις αυτές ως... εκδίκηση;
Ότι γίνεται στο παρελθόν μένει στο παρελθόν. Επικεντρωνόμαστε στο παρόν και στο τι μπορούμε να κάνουμε στους δύο αυτούς αγώνες. Στόχος μας μόνο η πρόκριση! Θα δείτε τη νέα Άντερλεχτ. Πρέπει να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα. Έχουμε καλή ψυχολογία τις τελευταίες εβδομάδες, όμως τώρα πρέπει να τα καταφέρουμε.

- Θα αντιμετωπίσεις τον Ρομπέρτο, έναν γκολκίπερ τοπ επιπέδου. Πιστεύεις πως μπορείς να σκοράρεις;
Εάν νόμιζα πως δεν μπορώ να βοηθήσω και να προσφέρω αλλά και να σκοράρω θα καθόμουν σπίτι μου. Δεν θα έπαιζα καθόλου. Θέλω να παίξω και να βοηθήσω την Αντερλεχτ να βρεθεί στην επόμενη φάση! Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, στις δυνατότητές μου και το τι είμαι σε θέση να κάνω. Ξέρω πάντως τα καλύτερα για τον Ρομπέρτο, είναι μεγάλος τερματοφύλακας!

Αυτή τη φορά η έδρα θα σας δώσει το πάνω χέρι;
Ελπίζω... Σε κάθε ευρωπαϊκό ματς θέλουμε να διατηρούμε το μηδέν και να σκοράρουμε. Αγωνιζόμαστε μπροστά στον κόσμο μας και νομίζω πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Αρκετοί παίκτες θέλουν να αποδείξουν τι είναι ικανοί να κάνουν. Αυτό θέλω και γω!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα