Ολυμπιακός: Ετοιμος να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στους «16»

Ολυμπιακός: Ετοιμος να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στους «16»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Ετοιμος να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στους «16»

bet365

Ετοιμος να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League είναι ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στις 20:00 την Άντερλεχτ.

H μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις , αντιμετωπίζοντας στις Βρυξέλλες την Άντερλεχτ.

Στην χθεσινή προπόνηση, ο Μάρκο Σίλβα είδε τον Δημήτρη Σιόβα να μην βγάζει όλο το πρόγραμμα και έτσι θα δούμε σήμερα αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Έλληνας αμυντικός θα δοκιμάσει σήμερα και εκεί θα ξεκαθαρίσει τα κατά πόσο θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ιντέγιε σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Αντερλεχτ με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος αναμένεται να προβεί σε εκπλήξεις. Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ζντιέλαρ θα είναι ο παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς, χθες δοκίμασε τον Κασάμι, που στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι φυσικά ο Ρομπέρτο και στα άκρα της άμυνας οι Μαζουακού-Σαλίνο (τιμωρημένος ο Ομάρ). Στόπερ οι Ντα Κόστα-Μποτία, εκτός κι αν τα καταφέρει Σιόβας. Στα χαφ αναμένεται να δούμε τους Μιλιβόγεβιτς-Κασάμι και στα εξτρέμ θα είναι οι Ντουρμάζ-Σεμπά με τον Ιντέγε στην κορυφή και τον Φορτούνη από πίσω του.

Από την άλλη ο Χάσι ετοιμάζει τον Προτό στο τέρμα και τους Ναγιέρ, Μπούτνερ, Κάρα Μποντζί και Ντεσάχτ στην άμυνα. Στο κέντρο θα είναι οι Ντεφούρ και Μπαντζί και πιο μπροστά τους ο Τζούρισιτς.

Οι Ατσεαμπόνγκ με τον Πρατ θα είναι στα άκρα και στην κορυφή θα δούμε τον Οκάκα.

Στο πλευρό των νταμπλούχων Ελλάδας θα είναι και πάνω από 1.200 φίλοι της ομάδας, που θα δώσουν το δικό τους, ερυθρόλευκο χρώμα στην εξέδρα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα