Στην... τσίτα τον Ιντέγιε ο Σίλβα (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Στην... τσίτα τον Ιντέγιε ο Σίλβα (pics)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα επιχείρησε για 2η σερί ημέρα να... συνεφέρει τον Ιντέγιε Μπράουν από τον οποίο περιμένει περισσότερα. Δοκίμασε τα... πάντα για 11άδα στην τελευταία προπόνηση!

Ο Πορτογάλος είχε την δυνατότητα να μιλήσει ξανά με τον Ιντέγιε. Θέλησε να του περάσει και πάλι το... μήνυμα ότι θα πρέπει να συνέλθει άμεσα αγωνιστικά, αλλιώς θα βρεθεί στον πάγκο.

Εξάλλου υπάρχει ο Πουλίδο που ήταν στις βασικές δοκιμές για την κορυφή της επίθεσης για Άντερλεχτ. Στην τελευταία προπόνηση ο Σίλβα δεν ασχολήθηκε μόνο με τον Νιγηριανό. Δοκίμασε τα... πάντα σχετικά με την ενδεκάδα.

Στους βασικούς μπήκαν και οι Ντα Κόστα, Κασάμι αλλά και οι Τσόρι και Πουλίδο. Σε κάποια στιγμή είχε άξονα με Μιλιβόγιεβιτς - Κασάμι - Τσόρι. Ακόμα και ο Καμπιάσο ήταν σε κάποιες δοκιμές. Φυσικά και έκανε την... προβλεπόμενη δοκιμή με την... γνωστή ενδεκάδα - που έχουμε καταγράψει εδώ και μέρες - και η οποία έχει προκύψει για αύριο Πέμπτη. Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως οι Ζντιέλαρ και Σεμπά θα είναι βασικοί.

Οι υπόλοιποι θα είναι ο Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, φαβορί για άμυνα οι Σαλίνο, Μαζουάκου, Μποτία και Σιόβας, κέντρο με Μιλιβόγιεβιτς και Ζντιέλαρ, δεκάρι ο Φορτούνης, τα δύο εξτρέμ οι Ντουρμάζ και Σεμπά και το... ερωτηματικό με τον Ιντέγιε. Ο 38χρονος το αφήνει ανοιχτό.

Μπορεί να του δώσει ξανά την ευκαιρία στις Βρυξέλλες, μπορεί και όχι. Κάνοντας έτσι την ανατροπή και ξεκινώντας βασικό τον Πουλίδο. Το λογικό και το προφανές πάντως είναι να παίξει εκ νέου βασικός ο Ιντέγιε.

Η πιο πιθανή 11άδα πάντως είναι με Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουάκου, Μποτία, Σιόβα, Μιλιβόγιεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνη, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγιε. Κατά τα άλλα ο Σίλβα θα έχει πρωινό εγερτήριο για τους παίκτες του την Πέμπτη για ανάλυση και προβολή βίντεο ενόψει Άντελεχτ. Βίντεο είχε και την Τρίτη. Ο Σίλβα έδειξε κυρίως το ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

- Το βάρος, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, η οποία διεξήχθη στο Constant Vanden Stock Stadium, έπεσε και στην τακτική και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον άξονα και τα πλάγια.

Δείτε στην Gallery τις δύο πιθανές συνθέσεις:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα