Το γκολ του Γουέλμπεκ τον έστειλε στο... χειρουργείο (pic)

Το γκολ του Γουέλμπεκ τον έστειλε στο... χειρουργείο (pic)

Gazzetta team
Το γκολ του Γουέλμπεκ τον έστειλε στο... χειρουργείο (pic)

bet365

Το γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ στις καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στη Λέστερ προκάλεσε ενθουσιασμό στους φιλάθλους της Άρσεναλ, ωστόσο νέας φίλος των «κανονιέρηδων» πανηγύρισε τόσο έντονα που... έπαθε κήλη.

Η Άρσεναλ έκαμψε την αντίσταση της Λέστερ στο Εmirates χάρη στην κεφαλιά του Ντάνι Γουέλμπεκ στο 95ο λεπτό του αγώνα, με τη δραματική εξέλιξη του αγώνα να προκαλεί τον ενθουσιασμό των φιλάθλων της, ωστόσο ένας φίλος των «κανονιέρηδων» φαίνεται πως το παράκανε.

Ο λόγος για τον Σκοτ Γουντς, ο οποίος πανηγύρισε τόσο έντονα τη νίκη της ομάδας του που... έπαθε κήλη! Μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς ο Γουντς ένιωσε έντονους πόνους στο στομάχι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επισκεφτεί το νοσοκομείο την επόμενη ημέρα, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως είχε υποστεί ρήξη κήλη και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση.

«Χοροπηδούσα από την χαρά μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο ένιωθα έντονους πόντους στοπ στομάχι, οι οποίοι δεν υποχώρησαν και χρειάστηκε να στο νοσοκομείο το επόμενο βράδυ. Μετά από αυτό το περιστατικό νομίζω θα είμαι πιο συγκρατημένος για λίγο νομίζω. Τουλάχιστον αν πάρει τον τίτλο η Άρσεναλ θα μπορώ να πω πως άξιζε τον κόπο η περιπέτειά μου», ήταν τα λόγια του φίλου της Άρσεναλ αφηγούμενος την ιστορία του στα Μέσα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα