Με Καϊκούτ και απουσίες η Βέροια

Με Καϊκούτ και απουσίες η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Με Καϊκούτ και απουσίες η Βέροια

bet365

Ο Καϊκούτ επανήλθε στις προπονήσεις της Βέροιας, που έχει πολλές απουσίες. Ατομικό οι Αμπντούν, Μπατιόν, αποκατάσταση οι Μπαλάφας, Βεργώνης, Νάστος, Κόλα, εκτός ο Λόπεζ.

Τις πολλές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη Βέροια. Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» δεν υπολογίζει συνολικά σε εφτά ποδοσφαιριστές του. Πέραν του Λόπεζ, που θα μείνει σίγουρα εκτός δράσης για ένα μήνα, off έχουν βγει και οι Αμπντούν, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βεργώνης, Νάστος, Κόλα.

Οι δύο πρώτοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι δύο τελευταίοι συνέχισαν την αποκατάστασή τους στη σημερινή προπόνηση. Αντίθετα, ο «Ελέ» έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Σάσα Καϊκούτ, καθώς επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και εκπαιδευτικά παιχνίδια στο μισό του γηπέδου, με την προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας να συνεχίζεται με νέα προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (18/2).

Από εκεί και πέρα, παίκτες και τεχνικό τιμ επισκέφθηκαν το απόγευμα τη Δημόσιο Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και ενημερώθηκαν για την εκστρατεία «Μαζί θα ανάψουμε τα φώτα».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Βέροια

Τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ. Συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Γιώτη Τσαλουχίδη, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Βασίλισσας περιηγήθηκαν στους χώρους της Βιβλιοθήκης, ξεναγήθηκαν από την υπεύθυνη επικοινωνίας, Ασπασία Τασιοπούλου και ενημερώθηκαν για την εκστρατεία «Μαζί θα ανάψουμε τα φώτα», που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση 100.000€ για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του 2ου ορόφου της Βιβλιοθήκης και τη δημιουργία μιας υπερσύγχρονης αίθουσας εκδηλώσεων.

Οι εκπρόσωποι της «Βασίλισσας» πληροφορήθηκαν με ικανοποίηση πως χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες των ανθρώπων της Βιβλιοθήκης και στη θετική ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμά της, έχει συγκεντρωθεί περίπου το 75% του απαιτούμενου ποσού. Η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ από την πλευρά της αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει η διακεκριμένη Βιβλιοθήκη της πόλης και θα στηρίξει εμπράκτως την εκστρατεία «Μαζί θα ανάψουμε τα φώτα», ώστε να συνεχίσει να αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς με τις σύγχρονες υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη της, που αποτελούν το 60% του πληθυσμού της Βέροιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα