Τζούρισιτς: «Τοπ ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά εμείς θέλουμε πρόκριση»! (pic & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Τζούρισιτς: «Τοπ ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά εμείς θέλουμε πρόκριση»! (pic & vid)

bet365

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς με το ερυθρόλευκο παρελθόν έθεσε τον στόχο της πρόκρισης για την Άντερλεχτ και χαρακτήρισε τοπ ομάδα τον Ολυμπιακό.
Ο Σέρβος άσος - που διέψευσε ότι υπήρχε πέρυσι επαφή και πιθανότητα περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό και ενώ για τις τωρινές αναμετρήσεις δήλωσε πως οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές και θα γίνουν μεγάλες μάχες για την πρόκριση - επισήμανε ενόψει Ολυμπιακού για:
Τις αναμνήσεις του από τον Ολυμπιακό και τα ματς που έρχονται: Νομίζω πως μπορούμε να προκαλέσουμε αίσθηση σε αυτά τα ματς. Έχω καλές αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό, όπως έχω ξαναπεί. Πάνε όμως σχεδόν δέκα χρόνια από τότε. Δεν έμεινα πολύ. Τώρα υπάρχει η Άντερλεχτ. Έχω καλές μνήμες και φίλους από τον Ολυμπιακό. Πολλούς φίλους και από τις ομάδες τότε του Ολυμπιακού και από την Αθήνα. Ήταν μία ενδιαφέρουσα εμπειρία. Ήταν μία εμπειρία που με έμαθε το πως να αντιμετωπίζει σκληρές και υπερενισχυμένες άμυνες.
Τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς: Ναι φυσικά και τον ξέρω. Ειλικρινά όμως δεν έχουμε μιλήσει. Δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε αναλυτικά γι' αυτόν τον αγώνα ή έστω για λίγο.
Το πως βλέπει τις αναμετρήσεις: Αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό πάντα με ακολουθεί. Δεν χρειάζεται εγώ να πω και να εξηγήσω το πόσο καλή ομάδα είναι. Το ξέρω καλά. Όμως υπέγραψα στην Άντερλεχτ και δικός μας στόχος είναι η πρόκριση. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα. Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε να μείνουμε σε αυτά τα δύο ματς. Θα ήθελα παραπάνω. Να προχωρήσουμε στον θεσμό.Ο Ολυμπιακός είναι μία τοπ ομάδα. Αναμφίβολα. Εγώ δεν μιλάω γαλλικά ή φλαμανδικά. Όμως με τον Στίβεν Ντεφούρ, τον Γιούρι Τίλεμανς και τον Ντένις Πρατ έχουμε την ίδια ποδοσφαιρική οπτική. Στο γήπεδο μιλάμε την ίδια γλώσσα. Νομίζω πως όλοι μαζί θα κάνουμε αίσθηση και θα λάμψουμε. Θα πρέπει να λάμψουμε όμως και στο Βέλγιο και εκτός. Δεν έχω τίποτα να αποδείξω ως προς εμένα γιατί πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Είμαι με δανεισμό από την Μπενφίκα όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω πολύ μεγάλα κίνητρα. Είμαι μαχητής και πολύ ανταγωνιστικός. Δούλεψα πολύ και όταν δεν έπαιζα. Είμαι πολύ κοντά στο να φτάσω στην καλύτερη δυνατή φυσική μου κατάσταση. Δεν ανησυχώ και έχω το πλάνο μου, όπως το έχει και η ομάδα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα