Απόλλων Σμύρνης: Μοίρασε το πριμ ο Μονεμβασιώτης, επέστρεψαν οι «κομμένοι»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Σμύρνης: Μοίρασε το πριμ ο Μονεμβασιώτης, επέστρεψαν οι «κομμένοι»

bet365

Μοιράστηκε το πριμ που είχε τάξει ο Μονεμβασιώτης στους παίκτες, μετά τη νίκη στα Τρίκαλα, ενώ ο Τεννές υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των «κομμένων» Λαγού, Κρητικού και Γκότοβου.

Μέσα στη μέρα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Νίκου Μπουτζίκου από τον Απόλλωνα Σμύρνης και μ' αυτή την κίνηση θα ολοκληρωθεί το ρόστερ, το οποίο θα έχει ο Μπάμπης Τεννές μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θυμίζουμε ότι αποκτήθηκαν σ' αυτή τη μεταγραφική περίοδο από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» κι οι Μπουντόπουλος, Φομίν. Μάλιστα, ο 30χρονος Ουκρανός επιθετικός αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του και για το ματς με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι.

Επίσης, μέλη της ομάδας είναι και πάλι οι Λαγός, Κρητικός και Γκότοβος, μετά το «κόψιμο» του προπονητή τους. Φαίνεται ότι ο Τεννές άλλαξε γνώμη και τους υπολογίζει κανονικά.

Επίσης, ο ισχυρός άντρας της ομάδας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης μοίρασε στους παίκτες του το πριμ που τους είχε τάξει μετά τη νίκη στα Τρίκαλα.

Ετσι, άπαντες στην ομάδα τώρα στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Παρασκευής στο Μενίδι, απέναντι στον Αχαρναϊκό. Στόχος του Απόλλωνα είναι μόνο η νίκη που θα του κάνει ακόμη πιο... ζωντανό το όνειρο της ανόδου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα