Οι εφιαλτικές στιγμές του Εμενίκε στη φυλακή...

Οι εφιαλτικές στιγμές του Εμενίκε στη φυλακή...

Κώστας Ζάλιαρης
Οι εφιαλτικές στιγμές του Εμενίκε στη φυλακή...

bet365

Για τις τέσσερις ημέρες που του συμπεριφέρονταν σαν εγκληματία στη φυλακή για κατηγορίες περί χειραγώγηση αγώνων το 2011, αλλά και για τους πυροβολισμούς στο λεωφορείο της Φενέρμπαχτσε, μίλησε ο νυν άσος της Γουέστ Χαμ, Εμάνουελ Εμενίκε.

Ο Νιγηριανός στράικερ των «σφυριών» τονίζει ότι το... πέρασμά του από τη φυλακή πριν από πέντε χρόνια τον έκανε ν' αναθεωρήσει και να σκέφτεται πλέον πολύ διαφορετικά για αρκετά πράγματα στη ζωή.

Είχε κατηγορηθεί για ψευδή ισχυρισμό τραυματισμού ώστε να μην παίξει σ' ένα ματς ανάμεσα στη Φενέρ και την Καραμπούκσπορ, ενώ «καθάρισε» τ' όνομά του, το 2013.

«Μου συμπεριφέρθηκαν σαν εγκληματία και με είχαν μονάχα με νερό και ψωμί... Ήταν ένας εφιάλτης από τον οποίο δεν μπορούσα να ξυπνήσω. Δεν είχα διαπράξει ποτέ κάτι παράνομο στη ζωή μου κι όμως με αντιμετώπισαν σαν εγκληματία. Αυτή η εμπειρία με έκανε ν' αλλάξω πολλές θεωρίες για τη ζωή» είπε ο Εμενίκε, που ήταν παρών και στους πυροβολισμούς κατά του πούλμαν της Φενέρμπαχτσε τον Απρίλιο του 2015:

€100 στα κέρδη σου από την Vistabet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα Γάνδη - Βόλφσμπουργκ

«Μιλούσα με τον αδερφό μου στο τηλέφωνο όταν άκουσα τον δυνατό ήχο... Μόλις κατάλαβα τι έγινε, επικρατούσε πανικός και ενστικτωδώς έπεσα και καλύφτηκα... Ο υπεύθυνος ασφαλείας μας είπε ότι οι σφαίρες πέτυχαν τον οδηγό και ήταν πραγματικά τρομακτικό να τον βλέπεις μέσα στο αίμα...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα