Τράπηκε σε φυγή ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής!

Gazzetta team
Τράπηκε σε φυγή ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής!

bet365

Οι ζυμώσεις και οι εξελίξεις με το βλέμμα στις εκλογές της ΕΠΟ τον ερχόμενο Οκτώβριο συνεχίζονται και ως μία τέτοια πρέπει να λογίζονται τα νέα που προέρχονται από την ΕΠΣ Χαλκιδικής που αποτελεί από τις Ενώσεις που στηρίζουν τη νυν διοίκηση υπό την προεδρία του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Στη χθεσινη Γενική Συνέλευση που είχε σκοπό την ψήφιση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού που παρουσίασε ο πρόεδρος, Αργύρης Βούλγαρης, τα όσα προέκυψαν δεν ήταν θετικά για την υπάρχουσα διοίκηση.

Με 45 ψήφους κατά, 10 υπέρ και 2 «παρών» ο απολογισμός καταψηφίστηκε, εξέλιξη που αναγκάζει μοιραία σε παραίτηση το υπάρχον Δ.Σ και κατόπιν να αναδειχθεί νέο σώμα, με ακλόνητο φαβορί μετά τα σημερινά, τον Σταύρο Σαρηγιαννίδη που αποτελεί το αντίπαλον δέος.

Μετά και την αντίδραση που είχαν τα σωματεία της Χαλκιδικής προς το πρόσωπο του Βούλγαρη, όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στη συγκεκριμένη ΕΠΣ, καθώς θα κατατεθεί πρόταση μομφής οδηγώντας την Ένωση σε εκλογές, αλλάζοντας τους συσχετισμούς της.

πηγή:arenafm.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα