Τρέχουν για την αδειοδότηση, στο κάδρο ο Ντιγκινί

Θοδωρής Βασίλης
Τρέχουν για την αδειοδότηση, στο κάδρο ο Ντιγκινί

bet365

Στον Πανιώνιο έχουν σηκώσει μανίκια με στόχο να εξασφαλίσουν αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν. Ενδιαφέρον για Ντιγκινί.

Τέσσερα χρόνια τώρα το μεγάλο αγκάθι του Πανιωνίου δεν είναι άλλο από την αδυναμία της ομάδας να εξασφαλίσει αδειοδότηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δύο τελευταία χρόνια η ομάδα δεν κατέθεσε καν φάκελο.

Τα ανοικτά μέτωπα που έχει η ομάδα είναι πολλά και ο Νίκος Ζαμάνης με τον Χρήστο Δάρα τρέχουν να καλύψουν πολλές από αυτές τις υποχρεώσεις. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους Νεοσμυρνιώτες είναι το Δημόσιο και για πρώτη φορά μετά την εποχή Τσακίρη ο σύλλογος δείχνει να τηρεί τις υποχρεώσεις προς αυτό (πριν λίγο καιρό έφυγαν 500.000 ευρώ προς την Εφορία).

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μπορέσει να εξασφαλίσει την εγχώρια άδεια, άλλωστε αρχικά αυτό είναι το πιο σημαντικό ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό παραχωρήθηκαν οι Μπουμάλ και Χατζηισαϊας σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιούνται για την απόκτηση της άδειας. Στην διοίκηση τρέχουν ώστε να μπορέσουν μέχρι τις 4 Απριλίου που είναι η προθεσμία να έχουν κάνει το πρώτο βήμα και να καταθέσουν στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ τον φάκελο για την αδειοδότηση.

Ενδιαφέρον για Ντιγκινί

Κι εδώ έρχεται το φημοογούμενο ενδιαφέρον για τον Νικολά Ντιγκινί. Στον Πανιώνιο το καλοκαίρι θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν έναν παίκτη που μπορεί να αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσω και πίσω από τον επιθετικό, αφού δεν αποκλείεται το καλοκαίρι ο Τάσος Μπακασέτας να αποχωρήσει με μεταγραφή.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό του Γάλλου μεσοεπιθετικού του Πανθρακικού ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα της Κομοτηνής. Το θέμα είναι ότι σε περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια τότε θα δικαιούται μόλις μια μεταγραφή άνω των 24 ετών και δεν είναι καθόλου βέβαιαο οτι ο παίκτης αυτός θα είναι ο Γάλλος άσος.

Την φετινή σεζόν ο Ντιγκινί μετράει 18 συμμετοχές έχοντας πετύχει 3 γκολ κι έχει δώσει 3 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα