Ανησυχεί ο Μπλαν από το εκτός έδρας γκολ της Τσέλσι

Ανησυχεί ο Μπλαν από το εκτός έδρας γκολ της Τσέλσι

Κώστας Ζάλιαρης
Ανησυχεί ο Μπλαν από το εκτός έδρας γκολ της Τσέλσι

bet365

Το γεγονός πως η Τσέλσι παρά την ήττα της, πήρε το εκτός έδρας γκολ «προίκα» για τη ρεβάνς του Λονδίνου, προκάλεσε την ανησυχία του Λοράν Μπλαν μετά το 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν...

Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Γαλλίας υποστήριξε ότι σε τέτοια νοκ-άουτ παιχνίδια οφείλεις να είσαι όσο γίνεται πιο προσεκτικός στην άμυνα λόγω της δύναμης που μπορεί να δώσει στον αντίπαλο ένα εκτός έδρας γκολ, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή με τους «μπλε» στους «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

«Όταν παίζεις εντός έδρας πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην άμυνα. Αν δεχθείς γκολ, τότε αυτό ουσιαστικά είναι σαν να μετράει για δύο... Η Τσέλσι πέτυχε το εκτός έδρας γκολ, οπότε πάμε κι εμείς στο “Στάμφορντ Μπριτζ” στον επαναληπτικό για να σκοράρουμε. Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας, είμαστε επιθετική ομάδα και ευελπιστώ να το καταφέρουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας» είπε ο Μπλαν μετά το παιχνίδι στο «Παρκ ντε Πρενς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα