Παραπέμπεται τελικά ο Καλογερόπουλος

Gazzetta team
Παραπέμπεται τελικά ο Καλογερόπουλος

bet365

Δεν γλιτώνει την παραπομπή και το... ψυγείο ο διαιτητής Χάρης Καλογερόπουλος, αφού ο παρατηρητής, Δημήτρης Κύρκος, τον βαθμολόγησε με κακό βαθμό στην τελική του έκθεση για την παρουσία του στο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», ο παρατηρητής απ' τη Θεσπρωτία έκανε χρήση του βίντεο κι έκρινε ως κάκιστη τη διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Ο Κύρκος θεωρεί πως ο διεθνής ρέφερι έκανε τα ακόλουθα σημαντικά λάθη: 1) Δεν σφύριξε πέναλτι σε ανατροπή του Σουκουλίνι απ' τον Μασουακού, 2) Δεν έπρεπε να αποβάλει τον Μποτία στην ανατροπή του Αραβίδη, 3) Έπρεπε να σφυρίξει επανάληψη στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπουονανότε και 4) Έπρεπε να αποβάλει τον Ντίντακ με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντουρμάζ.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειωθούν τουλάχιστον 4 τέρματα στο παιχνίδι της Γάνδη με τη Βόλφσμπουργκ.

Υπενθυμίζεται πως ο Καλογερόπουλος θα είναι επιπρόσθετος στο παιχνίδι για τους «32» του Europa League μεταξύ της Σεντ Ετιέν και της Βασιλείας, το οποίο θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα