Παραπέμπεται τελικά ο Καλογερόπουλος

Παραπέμπεται τελικά ο Καλογερόπουλος

Δεν γλιτώνει την παραπομπή και το... ψυγείο ο διαιτητής Χάρης Καλογερόπουλος, αφού ο παρατηρητής, Δημήτρης Κύρκος, τον βαθμολόγησε με κακό βαθμό στην τελική του έκθεση για την παρουσία του στο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Παραπέμπεται τελικά ο Καλογερόπουλος

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», ο παρατηρητής απ' τη Θεσπρωτία έκανε χρήση του βίντεο κι έκρινε ως κάκιστη τη διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Ο Κύρκος θεωρεί πως ο διεθνής ρέφερι έκανε τα ακόλουθα σημαντικά λάθη: 1) Δεν σφύριξε πέναλτι σε ανατροπή του Σουκουλίνι απ' τον Μασουακού, 2) Δεν έπρεπε να αποβάλει τον Μποτία στην ανατροπή του Αραβίδη, 3) Έπρεπε να σφυρίξει επανάληψη στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπουονανότε και 4) Έπρεπε να αποβάλει τον Ντίντακ με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντουρμάζ.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειωθούν τουλάχιστον 4 τέρματα στο παιχνίδι της Γάνδη με τη Βόλφσμπουργκ.

Υπενθυμίζεται πως ο Καλογερόπουλος θα είναι επιπρόσθετος στο παιχνίδι για τους «32» του Europa League μεταξύ της Σεντ Ετιέν και της Βασιλείας, το οποίο θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Best of internet