Λατρεύει τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, όμως θέλει να την αποκλείσει!

Λατρεύει τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, όμως θέλει να την αποκλείσει!

Gazzetta team
Λατρεύει τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, όμως θέλει να την αποκλείσει!

bet365

Ως ποδοσφαιρόφιλος, τάχθηκε από μικρός με το μέρος των «κόκκινων διαβόλων» και τους αγάπησε παθολογικά! Ως παίκτης της Μίντιλαντ όμως, ο Μίκελ Ντούελουντ θα κάνει το παν για να τους αποκλείσει απ’ τους «32» του Europa League!

Αυτή κι αν είναι αξιοσημείωτη ιστορία: για πολλά χρόνια, τα περισσότερα απ’ τα παιδικά του, ο 19χρονος μέσος, Μίκελ Ντούελουντ, της δανικής Μίντιλαντ έβλεπε τη Γιουνάιτεντ παντού! Τώρα του δίνεται η ευκαιρία να την αντιμετωπίσει, επισκεπτόμενος μάλιστα το Ολντ Τράφορντ για τα διπλά παιχνίδια των Δανών με την αγγλική ομάδα!

«Είμαι οπαδός της από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Το δωμάτιο μου ήταν γεμάτο κασκόλ, σημαίες και αφίσες, ένας ναός λατρείας της Μάντσεστερ. Ο ξάδερφος μου είχε αντιμετωπίσει με την Εθνική Νέων της Δανίας τον Ρούνεϊ και μου είχε φέρει τη φανέλα του»!

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειωθούν τουλάχιστον 4 τέρματα στο παιχνίδι της Γάνδη με τη Βόλφσμπουργκ.

Πως αισθάνεται λοιπόν ο Ντούελουντ, τώρα που θα αντιμετωπίσει τα ινδάλματα του και πρέπει να βάλει ως στόχο να τους «πληγώσει»;

«Αυτά έχουν αξία για μένα όσο είμαι οπαδός, στα παιχνίδια όμως θα είμαι επαγγελματίας. Μεγαλύτερη φιλοδοξία μου λοιπόν δεν είναι άλλη απ’ το να αντιμετωπίσω την ομάδα που λατρεύω και να την αποκλείσω»!

 

Τελευταία Νέα