Χίντινκ: «Κρατάμε το εκτός έδρας γκολ»

Gazzetta team
Χίντινκ: «Κρατάμε το εκτός έδρας γκολ»

bet365

Ικανοποιημένος απ’ την απόδοση των παικτών του κόντρα στην Παρί έμεινε ο Γκους Χίντινκ, που στάθηκε στο εκτός έδρας γκολ ενόψει της ρεβάνς στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, όπου η Τσέλσι γνώρισε την ήττα με 2-1 απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε: «Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, όμως το εκτός έδρας γκολ είναι σημαντικό. Η ήττα μας πείραξε, γιατί παίξαμε καλά απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Όπως και να ‘χει, είμαστε ακόμα μέσα στην πρόκριση», τόνισε ο Χίντινγκ .

Εξάλλου, ο τεχνικός της Τσέλσι ανέφερε: «Δεν γκρινιάζουμε για τις απουσίες όσων παικτών έλειπαν, γιατί όσοι έπαιξαν έκαναν αυτό που τους ζητήσαμε. Πάντως το εκτός έδρας γκολ είναι σημαντικό και αν μπορέσουμε στο Λονδίνο να προκριθούμε, τότε αυτή η ήττα δεν θα έχει σημασία».

Απ' τη μεριά του, ο Λοράν Μπλαν φάνηκε να μην μπορεί να «χωνέψει» με τίποτα το γκολ της Τσέλσι, στο τέλος του πρώτου μέρους: «Ήταν μια εξέλιξη που με σόκαρε. Μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, όμως τη δώσαμε τόσο γρήγορα... Ενθάρρυνα τους παίκτες μου να συνεχίσουν όπως παίζαμε και δικαιωθήκαμε. Το 2-1 δεν μας δίνει κάποιο τεράστιο πλεονέκτημα, όμως πάμε σε ένα ακόμα παιχνίδι να το υπερασπιστούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα