Επτά χιλιάδες εισιτήρια απούλητα στο Άντερλεχτ - Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Επτά χιλιάδες εισιτήρια απούλητα στο Άντερλεχτ - Ολυμπιακός!

bet365

Η Άντερλεχτ ήθελε sold out για το ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο υπάρχουν ακόμα 7.000 εισιτήρια που δεν έχουν αγοραστεί! Τι ισχυρίζονται οι παράγοντες των Βέλγων.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει εδώ και μέρες το δικό τους... sold out στα 1.000 και πλέον εισιτήρια που πήραν ενώ μέχρι και χθες είχαν πουληθεί σχεδόν τα μισά εισιτήρια για την ρεβάνς με την Άντερλεχτ.
Ωστόσο όπως προκύπτει από το Βέλγιο υπάρχουν ακόμα 7.000 εισιτήρια που δεν έχουν πωληθεί. Ο διευθυντής επικοινωνίας της Άντερλεχτ, Ντέιβιντ Στέεγκεν επιχείρησε να το εξηγήσει: "Είναι ξεκάθαρο πως το Γιουρόπα δεν έχει την ίδια φήμη με το Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Εάν ήταν η Παρί ή η Τσέλσι απέναντί μας θα ήταν γεμάτο το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με καλό όνομα, όμως δεν έχει το ίδιο όνομα με την Παρί και την Τσέλσι".
Από την άλλη ο Ίβαν Μπόελενς που είναι συνδεκτικός κρίκος διοίκησης - οπαδών σχολίασε πως "το παιχνίδι ξεκινάει νωρίς. Στις 7 το απόγευμα (σ.σ. 20.00 δική μας). Υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα δουλεύουν εκείνη την ώρα. Επίσης νεαροί οπαδοί που έχουν μαθήματα ή προπόνηση εκείνη την ώρα. Ένα άλλο στοιχείο είναι οι διαρκείς έλεγχοι από την αστυνομία. Ο κόσμος έχει κουραστεί από αυτό. Επίσης δεν τους αφήνουν να φύγουν από το στάδιο στο ημίχρονο. Όλα αυτά ενοχλούν και εκνευρίζουν τον κόσμο".
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα