Ζιντάν: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Ζιντάν: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

bet365

H Ρεάλ φιλοξενείται από τη Ρόμα και καλείται να ξεπεράσει και την άσχημη παράδοση απέναντι στις ιταλικές ομάδες! «Είμαστε πανέτοιμοι» δηλώνει ο Ζιντάν!

«Θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί. Η Ρόμα είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαι ήρεμος, γιατί είχαμε μια καλή εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ζιντάν. Η παράδοση κόντρα στις ιταλικές ομάδες είναι άσχημη, με τη Ρεάλ να μην έχει νίκη στα οκτώ τελευταία ραντεβού «Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Καθήκον μας είναι να κοιτάξουμε το μέλλον...».

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε αν το Champions League είναι κάτι εξαιρετικό γι αυτόν... «Πρόκειται για μια ξεχωριστή διοργάνωση για τον σύλλογο, για μένα και ειδικότερα για τους παίκτες. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε καλά αγωνιστικά και θα δώσουμε τα πάντα».

Οσον αφορά τη συμμετοχή του Μαρσέλο, ο τεχνικός της Ρεάλ είπε: «Ο Μαρσέλο θα παίξει μόνο αν είναι 100% έτοιμος. Σε ένα τέτοιο ματς παίζουν μόνο αυτοί που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα