Οι «συμπαίκτες», οι άδειες και η μελέτη για Λεωφόρο

Οι «συμπαίκτες», οι άδειες και η μελέτη για Λεωφόρο

Νίκος Αθανασίου
Οι «συμπαίκτες», οι άδειες και η μελέτη για Λεωφόρο

bet365

Οι ισχυροί Παναθηναϊκοί που είναι στο πλευρό του Αλαφούζου για την νέα Λεωφόρο, ο ρόλος του κόσμου, οι άδειες, ο κίνδυνος προσφυγών και η μελέτη.

Το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα σημάνει την έναρξη των εργασιών στην Λεωφόρο, ώστε το ιστορικό γήπεδο να γίνει το «στολίδι» που είχε παρουσιάσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού τον Απρίλιο του 2014. Ανεξάρτητα από το πότε θα εκταμιευθεί το κονδύλι της Περιφέρειας(7 εκατομμύρια ευρώ) πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι με δικά του έξοδα αλλά και σημαντική βοήθεια από τον κόσμο και ισχυρούς Παναθηναϊκούς να ξεκινήσει το πρώτο στάδιο των εργασιών.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι εκείνος που θα βάλει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων. Από κει και πέρα, βρίσκεται ή θα βρεθεί στο άμεσο μέλλον σε συζητήσεις με εύπορους φίλους του συλλόγου(Γιαννακόπουλος, Βασιλάκης, Πολέμης και άλλοι) ώστε να βοηθήσουν και εκείνοι. Ο Νικόλας Πατέρας είναι θετικός, όπως και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος της Chipita, ο άνθρωπος που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Αλαφούζου και έχει συνεισφέρει αυτή την τετραετία ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκατομμύριο. Από κει και πέρα, αναμένεται να υπάρξει οικονομική ενίσχυση και από τους οπαδούς! Αυτό θα γίνει μέσω των εισιτηρίων διαρκείας, όπου ένα ποσό θα πηγαίνει για την ανακατασκευή της Λεωφόρου ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και για δωρεές.

Φυσικά, και επειδή ζούμε στην Ελλάδα, το «κλείδι» για να κυλήσουν όλα ομαλά είναι η έκδοση των απαραίτητων αδειών. Στο «πράσινο στρατόπεδο» κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση και είναι αισιόδοξοι πως δεν θα προκύψει το παραμικρό θέμα, ωστόσο, πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ελλοχεύει ο κίνδυνος προσφυγών από κινήσεις πολιτών, οι οποίες αρκετές φορές εξυπηρετούν συμφέροντα και όχι τις δήθεν ανάγκες της περιοχής. Παράλληλα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στο αρχικό σχέδιο που είχε εκπονήσει η ΠΑΕ, η Περιφέρεια ζητούσε νέα μελέτη όπως και η πρώτη απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου, καθώς υπήρχε «θέμα» με την αύξηση όγκου στις εξέδρες.

Η διοίκηση του συλλόγου είναι έτοιμη να κάνει ότι χρειαστεί, ο Γιάννης Αλαφούζος βάζει το χέρι στην τσέπη για να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα το γηπεδικό ζήτημα του συλλόγου και η Πολιτεία θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό του συλλόγου και όχι να βάζει εμπόδια, όπως συνέβη στην περίπτωση του Βοτανικού με την απίθανη κωμωδία των... κορμοράνων!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα