Ο Σίλβα για το ματς του Ολυμπιακού με Άντερλεχτ! (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σίλβα για το ματς του Ολυμπιακού με Άντερλεχτ! (pics & vid)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα με τον Μανουέλ Ντα Κόστα έδωσαν το σύνθημα για νίκη και πρόκριση του Ολυμπιακού, κάνοντας το πρώτο βήμα στο ματς του Βελγίου. Διαβάστε τι είπαν για Άντερλεχτ.

Ο Πορτογάλος προπονητής απέφυγε να κάνει συγκρίσεις στο προ ετών 0-3 στο Βέλγιο, έθεσε ξεκάθαρα τον στόχο της νίκης και της πραγματοποίησης του πρώτου βήματος πρόκρισης και σχολίασε και την τοποθέτηση του Χάσι, που είπε δύο φορές πως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί. Πιο συγκεκριμένα επισήμανε για:

Ττο 0-3 του Τσάμπιονς Λιγκ προ ετών και το εάν εκείνη η πρόκριση επί της Άντερλεχτ δίνει άλλον αέρα στην ομάδα του: Εφόσον το παιχνίδι αυτό θα είχε γίνει προ 2 - 3 εβδομάδων θα μπορούσαμε να το συγκρίνουμε. Τώρα όμως το τι είχε γίνει πριν 2 χρόνια δεν μπορεί να μας επηρεάσει με κανένα τρόπο. Σίγουρα είναι μια καλή στιγμή και καλή ανάμνηση για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μας επηρεάζει σε τίποτα για αύριο.
Τις εκτός έδρας επιδόσεις του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και ότι θα θέλει να συνεχίσει με εκτός έδρας νίκες και στο Γιουρόπα: Μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Είναι διαφορετική όντως η διοργάνωση (σε σχέχη με το Τσάμπιονς Λιγκ). Εκεί θέλαμε να μαζεύουμε πόντους. Τώρα κυνηγάμε το αποτέλεσμα για την πρόκριση. Έχουμε την πρόκριση στο μυαλό μας. Εμείς θέλουμε να κάνουμε εδώ το πρώτο βήμα για την πρόκριση και μετά να το ολοκληρώσουμε στην Αθήνα. Σεβόμαστε απολύτως τον αντίπαλό μας αλλά εμείς θέλουμε να προκριθούμε.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε λοιπόν ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το πλέον καθοριστικό βήμα για την πρόκριση.

Το ότι ο Χάσι έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό και το γεγονός πως η Άντερλεχτ είναι αήττητη 11 μήνες στο γήπεδο αυτό: Ο τεχνικός της Άντερλεχτ μπορεί να το λέει αυτό προκειμένου να βγάλει το βάρος και το άγχος από τους παίκτες του. Πάντα στο γήπεδο πρέπει να αποδεικνύεις την αξία και την ποιότητά σου ως ομάδα αλλά και ατομικά. Εμείς αυτό θέλουμε να κάνουμε. Και εδώ και στο άλλο παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να μιλάμε για φαβορί. Θεωρώ πως ο συνάδελφός μου το λέει για να βγάλει το άγχος από την ομάδα του. Όσο για το αήττητο της Άντερλεχτ εδώ αυτό από μόνο του δείχνει πόσο δυνατή είναι και ότι αξίζει κάθε σεβασμό μας. Σημαίνει ότι είναι πολύ δυνατή εδώ. Γνωρίζαμε ότι είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Όμως δεν μας πειράζει γιατί έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε δύσκολους αντίπαλους. Πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο την ποιότητά μας και την αξία μας. Δεν μας απασχολεί ποιος είναι το φαβορί.

Τους Ντεφούρ και Τζούρισιτς που τους ξέρει από την Πορτογαλία: Ναι φυσικά και τους γνωρίζω. Κυρίως τον Ντεφούρ που έπαιξε περισσότερο εκεί. Είναι καλοί και πολύ ποιοτικοί παίκτες. Και βέβαια γνωρίζω και όλους τους παίκτες της Άντερλεχτ. Ο Τζούρισιτς ήρθε τώρα τον Γενάρη στην ομάδα.

ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ: «ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ»!

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα από την μεριά του μίλησε για το ματς του Βελγίου, κάνοντας σχόλιο και για τον Βαν Ντεν Μπόρε. Πιο αναλυτικά είπε για:

Το εάν η εικόνα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση στην ομάδα για τα ματς με Άντερλεχτ: Σίγουρα ναι. Θα μας δώσουν. Όμως και εμείς θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα και στους αγώνες του Γιουρόπα, που είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση. Να κάνουμε τα πάντα, όπως και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του για Άντερλεχτ: «Δεν πρόκειται να πω πολλά για την τακτική μας. Είναι δικό μας θέμα. Εμείς ξέρουμε πως η Άντερλεχτ έχει δυνατούς, γρήγορους παίκτες αλλά και καλή τακτική. Σε αυτά πάνω θα δουλέψουμε. Αυτά θα δούμε».
Το τι εικόνα έχει για τους Βέλγους και το τι θυμάται από τα παιχνίδια που είχε δώσει με την Λοκομοτίβ και ενώ ήταν συμπαίκτης του Βαν Ντεν Μπόρε: Δεν ήταν καλές αναμνήσεις όταν είχα παίξει με την Λοκομοτίβ Μόσχας. Τώρα είναι τελείως διαφορετικό είναι άλλο παιχνίδι και η ομάδα έχει άλλους στόχους.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα