Εκτίει στα εκτός ο Κόρμπος, στα εντός ο Οικονόμου

Θοδωρής Βασίλης
Εκτίει στα εκτός ο Κόρμπος, στα εντός ο Οικονόμου

bet365

Ο Ουζουνίδης μοίρασε τις ποινές, με τον Κόρμπο να εκτίει στα εκτός έδρας ματς με Βέροια, Πλατανιά και ο Οικονόμου στα εντός με Λεβαδειακό, Ξάνθη.

Τις εφτά κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσαν οι Παναγιώτης Κόρμπος και Βαγγέλης Οικονόμου, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αποφασίζει να μοιράσει τις ποινές τους στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Έτσι, ο πρώτος θα εκτίσει στα δύο εκτός έδρας με Βέροια και Πλατανιά, ενώ ο δεύτερος σε αυτά με Λεβαδειακό και Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τη «βασίλισσα του Βορρά» θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (17/2), με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί στη Φυλή. Οι «κυανέρυθροι» είχαν ρεπό την Τρίτη (16/2), ώστε να... γεμίσουν μπαταρίες, ύστερα από τα τρία συνεχόμενα ματς για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα