Γουνδουλάκης: «Ωραίο γκολ με Αστέρα, αλλά έχω χάσει κάτι εύκολα...»

Δημήτρης Τομαράς
Γουνδουλάκης: «Ωραίο γκολ με Αστέρα, αλλά έχω χάσει κάτι εύκολα...»

bet365

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης παρέλαβε το βραβείο του Best Goal, σχολιάζοντας το εξαιρετικό γκολ που είχε βάλει με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο αρχηγός του Πλατανιά παρέλαβε το βραβείο του από τον Γενικό Γραμματέα του Πλατανιά, Μανώλη Τσιριτάκη. Τόνισε από μέρους του: «Ήταν πράγματι ένα πολύ ωραίο γκολ, αν και έχω πετύχει και άλλα στο παρελθόν. Βέβαια έχω χάσει και εύκολα τέρματα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν μία κομπίνα που είχαμε κάνει και στο ματς, με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχε πετύχει. Το δοκιμάσαμε ξανά στο παιχνίδι με τον Αστέρα και τελικά ήρθε αυτό το γκολ».
Από την πλευρά του ο κ. Τσιριτάκης δεν αναφέρθηκε μόνο στην αγωνιστική προσφορά του Γουνδουλάκη, αλλά και στον εξαιρετικό του χαρακτήρα: «Το βραβείο αυτό δείχνει την αγωνιστική συνέπεια του Φανούρη όλα αυτά τα χρόνια στην Super League. Αυτό όμως που θα πρέπει να τονίσουμε περισσότερο είναι χαρακτήρας και το ήθος του. Νομίζω ότι φέτος έχουμε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλα τα χρόνια που είμαστε στην κατηγορία, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχουμε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα