Σπαλέτι: «Δεν υπάρχει φαβορί»

Gazzetta team
Σπαλέτι: «Δεν υπάρχει φαβορί»

bet365

Η Ρόμα υποδέχεται την Τετάρτη (17/2) τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη αναμέτρηση για τους «16» του Champions League, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να τονίζει πως δεν υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν φαβορί. Και οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες να προκριθούν στον επόμενο γύρο. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την πρόοδο που κάνουμε το τελευταίο διάστημα και το συγκεκριμένο είναι η κατάλληλη ευκαιρία να διαπιστώσουμε αν βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός για την αναμέτρηση.

Σε ότι αφορά το μαρκάρισμα του Ρονάλντο: «Έχουν ακουστεί διάφορα σχετικά με το πως θα αντιμετωπίσουμε τον Ρονάλντο, όμως δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω τρεις παίκτες μου για το μαρκάρισμά του. Δεν πρόκειται να τους πω ότι αξίζουν το 1/3 του Ρονάλντο. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαζόμουν 33 παίκτες για να αντιμετωπίσω την ποιότητα της Ρεάλ. Θα αφήσω όποιον βρεθεί στο χώρο δράση του να αναλάβει το αμρκάρισμα. Ο Φλορένζι μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι στον Ρονάλντο. Έχει την ταχύτητα που χρειάζεται για να τον ακολουθήσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα