ΠΑΟΚ: Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης!

ΠΑΟΚ: Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης!

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης!

bet365

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, αναζητεί τον διάδοχο του Φρανκ Άρνεσεν για την θέση του αθλητικού διευθυντή με χαρακτηριστικά τα οποία θα είναι πιο κοντά στα «θέλω» της ομάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης, παρότι δέχθηκε έντονη κριτική από οπαδούς της ομάδας την Κυριακή (14/2) το βράδυ μετά την ήττα από τον Ηρακλή, για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, δεν είναι από τους ανθρώπους που απογοητεύονται εύκολα, όταν έρχονται αναποδιές. Το παλεύει μέχρι το τέλος γιατί θέλει με ότι καταπιάνεται να το φτάσει ψηλά. Ο ΠΑΟΚ, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή του που τον βασανίζει έντονα. Ξέρει ότι έχουν γίνει λάθος επιλογές τα τελευταία χρόνια. Γνωρίζει ότι θα χρεωθεί τις όποιες αποτυχίες είχε και θα έχει η ομάδα. Όμως δηλώνει παρών στο να φέρει αυτό το μεγάλο καράβι στον ίσιο δρόμο.

Μετά την απομάκρυνση του Φρανκ Άρνεσεν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πήρε την απόφαση να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, ενόψει του προγραμματισμού για την νέα χρονιά και ν' αναζητήσει τον διάδοχο του Δανού παράγοντα. Ο Σαββίδης έχει πάρει πάνω του την υπόθεση «αθλητικός διευθυντής», όπως κι άλλες αποφάσεις που θα λάβει το επόμενο διάστημα και είναι εξίσου σημαντικές για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτή την φορά δεν θα αρκεστεί μόνο στο πόσο γνωστό όνομα είναι στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Έχει στο μυαλό του κάποια χαρακτηριστικά τα οποία με βάση αυτά θα αναζητήσει και τον επόμενο αθλητικό διευθυντή.

Ο μεγαλομέτοχος θέλει ο επόμενος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, να είναι ο ηγέτης του αγωνιστικού τμήματος. Αυτός που θα ξέρει τις ιδιαιτερότητες των παικτών και θα τους βοηθήσει να προσαρμοστούν πιο εύκολα στις απαιτήσεις της ομάδας, αλλά και τους Ελληνικού ποδοσφαίρου. Που θα επιβάλει την πειθαρχία στα αποδυτήρια και θα μπορεί άμεσα να λύσει προβλήματά που θα προκύπτουν. Θέλει ο επόμενος αθλητικός διευθυντής να παίρνει πρωτοβουλίες όταν θα προκύψουν αγωνιστικές κρίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα