Σακίλ ο πιο διάσημος φαν της... Νορθάμπτον (vid)

Gazzetta team
Σακίλ ο πιο διάσημος φαν της... Νορθάμπτον (vid)

bet365

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φίλους της Νορθάμπτον την Δευτέρα (15/2), καθώς ο Σακίλ Ο' Νιλ αποκάλυψε πως είναι μεγάλος οπαδός της πρωτοπόρου στην League 2 της Αγγλίας.

Το αγγλικό πρωτάθλημα κερδίζει διαρκώς δημοφιλία και θαυμαστές στην αγορά των ΗΠΑ, με όλο και περισσότερες διάσημες προσωπικότητες τόσο του αθλητισμού, όσο και της showbiz γενικότερα να δηλώνουν ανοιχτά την υποστήριξή τους για κάποιον σύλλογο της Premier League.

Έτσι λοιπόν, μετά του Στιβ Νας (Τότεναμ), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λίβερπουλ), Γουίλ Φάρελ (Τσέλσι) Κέβιν Κόστνερ (Άρσεναλ) και Τομ Χανκς (Άστον Βίλα), και ο άλλοτε σέντερ των Λέικερς και hall of famer του ΝΒΑ, Σακίλ Ο' Νιλ, αποκάλυψε την ομάδα που υποστηρίζει στο Νησί, προκαλώντας ωστόσο αρκετή έκπληξη.

Ο Σακ δεν ακολούθησε τον δρόμο των υπολοίπων διασήμων, καθώς δεν επέλεξε κάποια από τις διάσημες ομάδες Premier League, αλλά την άσημη Νορθάμπτον, η οποία αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Αγγλίας (League 2) και έχει ως μεγαλύτερο κατόρθωμα στην διόλου μικρή ιστορία της (1897) την 2η θέση στη δεύτερη κατηγορία την περίοδο 1963-64.

Το ενδιαφέρον του 15 φορές Αll-Star για τους «Τσαγκάρηδες» μόνο τυχαία δεν προέκυψε ωστόσο, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Κέλβιν Τόμας, διατηρεί μαζί με τον Ο' Νιλ ραδιοφωνικό σταθμό που εδρεύει στις ΗΠΑ.

H Νορθάμπτον βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 64 πόντους σε 29 αγώνες (5 βαθμούς περισσότερους από την Πλίμουθ) και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο, με τον Σακίλ να δίνει το... σύνθημα στον κόσμο, με μήνυμα του στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στον Κέλβιν και στους «Τσαγκάρηδες» καλή τύχη για το υπόλοιπο της σεζόν. Θέλω πάντα να βρίσκομαι στην πρώτη θέση και χαίρομαι που σας βλέπω να βρίσκεστε στην κορυφή. Ανυπομονώ να επισκεφτώ το Sixfields και να παρακολουθήσω από κοντά παιχνίδι σας. Ξέρετε όλοι τι πρέπει να κάνετε», ανέφερε στο μήνυμα του προς του φιλάθλους της Νορθάμπτον, οι οποίοι τον έχουν ήδη προσκαλέσει στο Νησί και περιμένουν τη στιγμή που θα τον δουν να πανηγυρίζει μαζί τους, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα