Με Καμπιάσο στις Βρυξέλλες (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Με Καμπιάσο στις Βρυξέλλες (pic)

bet365

Αποστολή 20 παικτών επέλεξε ο Μάρκο Σίλβα για το ταξίδι στο Βέλγιο, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν και τον Καμπιάσο, όπως αναμενόταν. Εκτός ο τιμωρημένος Ομάρ. Ποιό το πρόγραμμα.
Το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την τελευταία εν Ελλάδι προπόνησή τους, πριν αναχωρήσουν για το Βέλγιο. Το βάρος έπεσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και την επιθετική και αμυντική τακτική, σε κανονική ροή αγώνα, αλλά και στατικές φάσεις. Εκτός προπόνησης έμειναν οι Ερνάνι και Πάρντο. Ο πρώτος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο δεύτερος έκανε θεραπεία. Εκτός των πλάνων είναι και ο Ομάρ λόγω καρτών.
Αποστολή φυσικά μπήκε - όπως αναμενόταν - ο Καμπιάσο. Τελευταία φορά που βρισκόταν στην διάθεση του Μάρκο Σίλβα ήταν στις 18/1 και στον αγώνα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.
Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς με την Άντερλεχτ. Αναλυτικά: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Χουτεσιώτης, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος και Ζντιέλαρ.
Το πρόγραμμα στις Βρυξέλλες
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης για το Βέλγιο, όπου την Πέμπτη θα κοντραριστεί με την Άντερλεχτ. Με την άφιξη της ομάδας του Πειραιά στην Βρυξέλλες, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
19:00: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο γήπεδο Constant Vanden Stock, με τον προπονητή Μάρκο Σίλβα και τον Μανουέλ Ντα Κόστα.
19:30: Προπόνηση του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Constant Vanden Stock, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά.
Την Πέμπτη το βράδυ, στις 20:00, ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με την βελγική ομάδα, στο γήπεδο Constant Vanden Stock.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Άντερλεχτ (18/2, 20:00): Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντο...

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα