Νέο συμβόλαιο για Ντεσάχτ σε Άντερλεχτ

Δημήτρης Τομαράς
Νέο συμβόλαιο για Ντεσάχτ σε Άντερλεχτ

bet365

Ο Ολιβιέ Ντεσάχτ γράφει ιστορία στην Άντερλεχτ! Ανανέωσε την συνεργασία του με την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού για έναν ακόμα χρόνο, που θα είναι ο 16ος του με τον σύλλογο!
Ο Ολιβιέ Ντεσάχτ που έχει παίξει ως αριστερός μπακ, ως στόπερ αλλά και σαν αμυντικό χαφ ξεκίνησε την καριέρα του στην Άντερλεχτ την σεζόν 2001 - 2002. Έκτοτε δεν την έχει αποχωριστεί ποτέ.
Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου έγινε 35 ετών. Το... δώρο του ήταν το νέο του συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2017. Έτσι ο Ντεσάχτ θα πιάσει τις 16 σερί σεζόν στην βελγική ομάδα.
"Ο Ολιβιέ είναι παράδειγμα για τους νεαρούς παίκτες μας. Είναι η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός του που τον οδήγησαν μέχρι εδώ που είναι σήμερα.
Είναι πραγματικός πρεσβευτής του συλλόγου και είμαστε περήφανοι που θα βρίσκεται στην Άντερλεχτ για μια ακόμη σεζόν", είπε σχετικά ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ.
Ο Ντέσχαχτ έχει πάρει 7 πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Βελγίου και 6 Super Cup με την Άντερλεχτ. Επίσης έχει παίξει 20 φορές με την Εθνική ομάδα του Βελγίου.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα