Λεβαδειακός: Τα πλάνα του Μάντζιου για... επιστροφή στις νίκες (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Λεβαδειακός: Τα πλάνα του Μάντζιου για... επιστροφή στις νίκες (pic)

bet365

Η αποστολή του Άκη Μάντζιου για το ματς με τον Ατρόμητο, ο «γρίφος» στο κέντρο και οι απουσίες για τον Ατρόμητο και το ματς της Τετάρτης.

Η προετοιμασία του Λεβαδειακού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε, με τους Βοιωτούς να αναζητούν τη νίκη ύστερα από τις 21/12 όταν και επικράτησαν της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Άκης Μάντζιος δούλεψε πάνω στην τακτική στην κατοχή της μπάλας, με τους Στάθη, Ουόν, Γιακουμάκη και Μιλιάζες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός πλάνων είναι κι ο Μαχαίρας, που έχει κάρτες ενώ στο εν λόγω ματς θα εκτίσει και ο τραυματίας Στάθης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα πλάνα του προπονητή του μετά την Καλλονή.

Όσον αφορά στα σχέδιά του για την 11άδα, αυτά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν ο Βερέμκο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Τσουρικόβ - Μουλόπουλο να είναι αριστερά και δεξιά στην άμυνα. Τριποτσέρης και Μεντί θα είναι τα δύο στόπερ με τους Μαχαμάτ - Γιάχιτς να είναι τα δύο χαφ.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος δύσκολα θα βγει από την 11άδα, με τους Μπεν, Ατζαγκούν και Ντομοβτσίσκι να κινούνται από πίσω του.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Βερέμκο, Τριποτσέρη, Μανωλά, Γιάχιτς, Τόπι, Τσουρίκοβ, Μεντί, Μουλόπουλο, Μαχαμάτ, Μίνγκα, Ατζαγκούν, Καψάσκη, Μπελζαγκουανί, Μερεμπασβίλι, Μάντζιο, Ντομοβίτσκι και Μπεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα