Διαιτητής, αλλά και... συνεργάτης γραφείου μάνατζερ για παίκτες της Πρέμιερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Διαιτητής, αλλά και... συνεργάτης γραφείου μάνατζερ για παίκτες της Πρέμιερ!

bet365

Συμβόλαιο συνεργασίας με γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί παίκτης της Πρέμιερ έχει υπογράψει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και καλείται να λογοδοτήσει από την Επιτροπή Διαιτησίας της Αγγλίας, αφού φέρεται να μην είχε πάρει άδεια!

Οι διαιτητές στο Νησί, επιτρέπεται να έχουν οποιαδήποτε εξτρά δουλειά, αν αυτή δεν τους εμποδίζει να εκτελέσουν τις υποχρεώσεις τους με τη μαύρη φόρμα και τη σφυρίχτρα, ωστόσο, στο θέμα του Κλάτενμπεργκ, φαίνεται ότι υπήρξε μπέρδεμα.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο δημοφιλής ρέφερι, που είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» για φημολογούμενη ρατσιστική επίθεση προς τους παίκτες της Τσέλσι στο παρελθόν, έχει εξουσιοδοτήσει τον Νιλ Σάξτον από το γραφείο «Catalyst4Soccer» να ενεργεί εκ μέρους του και μάλιστα, είχε ενημερώσει σχετικά τον επικεφαλής Διαιτησίας, Μάικ Ρίλεϊ.

Τα λεφτά σου πίσω από την Vistabet, αν ο Ζλάταν πετύχει το 1ο γκολ στον αγώνα Παρί - Τσέλσι.

Εκείνος, έδειξε να μην γνωρίζει για τη δράση του συγκεκριμένου γραφείου ατζέντηδων και τις σχέσεις με ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ μάλιστα, έπρεπε να έχει συναντήσει ο ίδιος τους ανθρώπους του συγκεκριμένου γραφείου με το οποίο συνεργάζεται ο Κλάτενμπεργκ, προτού ο τελευταίος υπογράψει συμβόλαιο...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα